Tiez musim pochvalit vsetkych ludi z Honorisu
Boli ste uzasny ako vzdy drobna chybicka v podani Adama bola super a vypadok textu vyzeral skoro ako sucast vystupenia
Dufam ze o rok sa zase stretneme na namesti a ak dovtedy nespadne hrad tak aj na tom
Myslim ze nie som jediny kto by vas chcel v Trencine vydiet zase
pozdravujem celu skupinu honoris nech sa vam dari a co najmenej zranenych
Pozdravujem Vás.Práve som sa vrátil z Vášho premierového predstavenia na južnom nádvorí Trenčianskeho hradu,ktoré sa konalo o 15.00 hod. 02.08.2009.Chcem sa Vám veľmi pekne poďakovať.Vaše vystúpenie bolo fantastické vo všetkých smeroch.Bolo predchtnuté profesionalitou a ľudskosťou.Hanbím sa však za záverečné ohodnotenie predstavenia slovenským "moderátorom",podľa ktorého premiéra bola nie celkom vydarená.Vôbec to nie je pravda,pretože opak je pravdou.Bola vynikajúca.
Výborná show..bavili sme sa s celou rodinou..najviac sa nám páčil Váš spomalený rytiersky zápas...bolo to naozaj vtipné..
:D MIlujem kone a veľmi sa mi páčilo Vaše predstavenie na Trenčianskom hrade...Vynikájúci jazdci, skvelí herci, zaujímavý príbeh, vtipné hlášky a samozrejme Happy End..
ďakujeme a dúfam,že sa sem na Slovensko ešte vrátite,aby sme Vás znova mohli vidieť..
(facebook: LucynQa Golierová)
Chcela by som pozdraviť Martina Volfa.Som jeho veľká fanúšička.Zatial ahojte a pozdravujte ho.
javascript:s(';-)');
Úžasní,ako vždy.Ďakujem za nádherné predstavenie,boli ste skvelí.Mali by ste hrať na štadióne aby na Vás bolo čo najlepšie vidieť,lebo je naozaj načo pozerať
.Želám len to najlepšie,všetkým
Majte sa krásne !
Páčilo sa nám vaše vystúpenie v Trenčíne, až tak že sme sa boli na Vás pozerať každý večer a naše deti boli unesené a fandili svojmu vyvolenému rytierovi.Je asi veľmi náročné a určite aj finančne dať dokopy a udržať v dnešnej dobe takýto kolektív nadšencov.Veľa zdaru! Mám aj neg. pripomienku ku vašim(možno nie sú vaše) bezdrátovým mikrofónom,ktoré viac nešli ako šli čo je na škodu
Nemáte založenou skupinu na Facebooku. Třeba to napravit
Těšíme se když dojedou do Plzně..
Včera sme sa boli neplánovanie pozrieť v TN na námestie a môžem povedať, že neľutujeme. Perfektné predstavenie, miestami mi až behal mráz po chrbte, akoby som sa vrátila o pekných pár storočí späť. Len jednu chybičku to malo. Môj syn je veľmi nešťastný, že nevidel na vlastné oči toho draka . Ale až vtedy som pochopila, ako veľmi verí na rozprávky. Vďaka.
P.S.: Zabudla som na podpis. Sorry
Včera sme sa boli neplánovanie pozrieť v TN na námestie a môžem povedať, že neľutujeme. Perfektné predstavenie, miestami mi až behal mráz po chrbte, akoby som sa vrátila o pekných pár storočí späť. Len jednu chybičku to malo. Môj syn je veľmi nešťastný, že nevidel na vlastné oči toho draka
. Ale až vtedy som pochopila, ako veľmi verí na rozprávky. Vďaka.
videla som vas prvy krat minuly rok v Trencine a dnes si to vase skvele vystupenie nenecham ujst, velmi sa tesim na Nashvilla a jeho rytiera :P
vsetko dobre!
Vcera som sa na vas bola pozriet v tn a musim povedat, ze ste vsetci velmi sikovni. Bol to skutocne velmi prijemny vecer a teda necakala som, ze mate tak dobry program. Cely den sa moje okolie na vas tesilo a mne to nedalo, ze co sa to bude vecer diat ze kazdy chce uz aby bol vecer, tak mi nedalo a pripojila som sa k tymto nadsencom a skutocne nelutujem. Drzim vam palce a prajem co najmenej nehod.
Hlásím, že žiju a koníci taky
. Zůstal zde Deňan a Čenda, tak tu jsem s nima. Ostatní jsou již na Slovensku.
Jejda pane Náklaďák, nezlobte se na holotu, oni bojují s nepřáteli, někdy i sami se sebou. Ale sprdnou, to ano, také se mi někdy dlouho neozvou a já nevím, jestli umřeli hlady nebo v boji....
lidi mam vas rad,ale nekteri me maji na haku.Ja nejsem panem sveho casu,ale s 90 procent s vaseho ansabluu jsem kamarad akorat mě mrzí že se některí zaúpírají a neodpovídají.nevím,doufám ,ze je to z nedostatku casu přotoze jinaki je to hajzlovství- lidi mam nas rad a strávil jsem b vámi krásný čas,ktereho nikdy nebudu litovat Kontakt-Pan nakladak 737803805. piste a vůbec mě nesetrete.m ps.MAM VAS RAD PARCHANTI
Mazánek - Kuba : Kluci prosím vás mám s tím zase problém, zase se nemůžu přihlásit...Prosím pomóóóóóóóc
Moc dík 
Avanie-spravne cez tyzden na namesti a cez vykend na hrade.presny program vid plagaty na namesti a na infe
Zdravím,mohol by niekto zdeliť ako to bude tento rok v Trenčíne ?
Cez týždeň pod hradom na námestí a cez víkend na hrade ako myslím min. rok ? Aj presnú hodinu poprosím.
Ďakujem
Zdravím,mohol by niekto zdeliť ako to bude tento rok v Trenčíne ?
Cez týždeň pod hradom na námestí a cez víkend na hrade ako myslím min. rok ? Aj presnú hodinu poprosím.
Ďakujem
Nazdar Jirko, chyba je mezi počítačem mou židlí... Napiš mi na milan.jaros motanice gmail.com - neznám tvůj e-mail. Nemáš ho ani vyplněnej v profilu, kluku jeden.
zpráva pro "šéfa"
Nazdárek prubnul sem přístup na členské stránky a bez výsledku. " Nejsem blondýna ale ...Je to nějaký rozbitý...." Skus mi prosím poslat heslo E-milem.
...Rájecký...
Žárlivý člověk je mučedník, který dělá mučedníky z druhých.
-- C. Diane

![;-]](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/017.gif)

![]:-(](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/025.gif)
![]:-)](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/026.gif)

RSS