Skupina Honoris ukončila ke dni 4. 3. 2011 svou činnost.
2Thessa: Mohu, nicméně od Tebe potřebuji získat heslo, které chceš nastavit - mobilem, nebo mailem.
chtěl bych se stát členem skupiny Honoris..ovládam obourční meč,miluji sex,nikdy doma neuklízim a jezdím na oslu.Mám doma malý trůneček na kterém sedávám a hledám princeznu.jednou jsem vás viděl a byla to dobrá bžunda.Miluju melouny.htěl bych se jmenovat Aspoň Jábych z Všudybyl.byl bych hrd a pyš,kdybyste mě chtěli.CHCETE MĚ?
Doufam tedy ze do dalsich vystoupeni vam pocasi bude prat daleko vice.Mejte se panove.
jo takže jeden odvážlivec co sednul na nashvilla ale počasí bylo hrozné počasí se bořilo ale ve škole bylo teplo 
Panove je mi lito ze jste ted v Zel.Rude meli tak malo lidi.Jeste se urcite ozvu Tankredovi.Zatim se mejte-sedlak z Rudy co vam malem ujel s Nashvilem.
Smím prosím vědet,kde přesně se bude konat turnaj v Plzni?
děkuju...
Rytíři, jež jméno Jan nosí, přejeme vše nejlepší k svátku. Ať ještě dlouho v turnajích vyhrává a kůň jeho dobrým je mu partnerem a rodina oporou. Amen 
Pro Janu: Jani, zkus spíš forum na www.ordokromen.cz tam by mohli a tuším, že i vědí o Askánovi vědět víc.
Ahoj, já sice nepatřím k těm "velkejm" ale vím jak ti pomoci. V sekci kontak najdeš potřebné informace pro spojení s Vedoucím skupiny. Tak ho kontaktuj bud na email nebo na mobil
já sem chtěla říct že každej jarmark se mi líbil jen rytířské turnaje a koníci (i ritíři)
) a pokud tohle někdo z těch "velkych"čte tak sem se chtěla zeptat estli by ste na příští rok až budete v Liberci nepotřebovaly pomocníka ke koním já umím jezdit a umím se i starat tak pokud by to šlo ozvěte se na email jo a máte kwásny koníky hlevně neshvila papapa zdraví z liberce
Milí rytíři, milé páže a panoši! Děkuji za nejlepší turnaj, který jsem mohla vidět. Měla jsem skvělý výhled a za ten děkuji panu Trunečkovi, který mě "obsadil" do role
Ještě jednou děkuji 
Přivezte si s sebou do Liberce hezký počasí
, respektive kroupy jsou povoleny.
ake vegrgle na trencin sak to je za dva mesiace....to este plno casuuuu... pozdravujme vas....
Jana.
Ahoj, nevíte někdo něco a bývalým členovi Haraldosu - Radkovi Huškovi ("Askánovi")? Jestli má nějakou vlastní rytířskou skupinu, případně jestli je členem nějaké jiné?
Děkuju za jakoukoliv informaci.
čauky ruka je OK normálně facham v robotě a hákuju vergle na Trenčín, jestli to výjde tak tam budu i s drahou polovicí....
nepodepsaný:Už je to dávno žes psal skupině honoris že bys rád se stal jedním znich(jak to dopadlo budes snima?
Ahoj. chtěl říci, děkuji vám za báječné vyskytuje v Neunkirchen
, to bylo velmi vzrušující
Doufám, že přijde znovu
zdravím vás chci vám jenom poděkovat za krásné vystoupení v přešticích moc se mi líbilo a byla bych ráda kdyby ste vystoupili v přešticích ještě letos
S velikou rozkoší naslouchají lidé tomu, o němž se domnívají, že rozumí jejich přednostem lépe než oni sami.
-- Francois De La Rochefoucauld

![;-]](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/017.gif)

![]:-(](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/025.gif)
![]:-)](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/026.gif)

RSS