Emotikony:
;-D :-D :-p ;-p ;-P 8-p >:-, =-> +-) :-B :-) ;-) :-)) :o))) :-D) :-] ;-] :-* B-| B-D 8-D 8-o :-/ .-/ ]:-( ]:-) :-@ :-[[ :-[ >:-[ :-? :-. :-{} =-{} 8-. :'-< :-( :-{ :'-( :-S 8-| .-( :-x

Skupina Honoris ukončila ke dni 4. 3. 2011 svou činnost.

Toto pole nevyplňujte (antispam): Toto pole nevyplňujte (antispam): Toto pole nevyplňujte (antispam):
>>> Následující tlačítko nemačkejte (antispam):

Celkem: 3312  
<< 113 | 114 | 115 | 116 | 117 >>

nepodepsaný 14.37:59 / 28. 08. 2009

;-) ;-) ;-) ;-)

Veronika 14.37:37 / 28. 08. 2009

Dobrý den,byla jsem se podívat na Vás včera v Plzni byli jste ůžesný,a ještě ůžasnějši byli rytíři.

Hanka 15.22:25 / 27. 08. 2009

Mohla bych se zeptat jací rytíři dorazí 4.září do Hradce Králové na slavnosti?:-)

Tankred 10.40:57 / 26. 08. 2009

Ahoj Milane. V Plzni hrajeme na louce u kostela sv.Jiří a to od čtvrtka do neděle od 11:00 a od 15:00. Přijedete se podívat?

Milan Jaroš (senior) 21.26:47 / 25. 08. 2009

Nebyl by , prosím, program Vašich vystoupení v Plzni ? Díky, JAR

nepodepsaný 19.58:15 / 25. 08. 2009

Dobrý večer, zajímalo by mne, zda je vám možno posílat návrhy scénářů pro vaše vystoupení, a také jestli jich dostáváte mnoho. Za odpověd děkuji předem P

Andrzej zz Łęczycy 22.37:22 / 24. 08. 2009

W dniach 22 i 23 sierpnia na zamku w Łęczycy (Polska) mogliśmy podziwiać czeskich rycerzy Honoris w ramach XI Turnieju Rycerskiego na Zamku Królewskim w Łęczycy. Obejrzeliśmy super profesjonalny spektakl, a rycerze na przemian bawili publiczność humorem w dobrym stylu i wprawiali w zachwyt swoim kunsztem jeździeckim i zręcznością. Należy podkreślić, że po raz pierwszy widzowie nagradzali rycerzy tak długimi brawami! Cieszę się, że rycerze Honoris przyjęli zaproszenie organizatorów i udali się w daleką podróż, by rozsławić kunszt czeskiego rycerstwa i podbić serca polaków. Wierzę, że rycerze Honoris okazali się znakomitymi ambasadorami czeskiej kultury. Pozdrawiam cały zespół Honoris z Tankredem na czele !

Radana Menšíková 15.05:42 / 23. 08. 2009

Navštívili jsme váš program v Sušici a byli jsme nadšeni; děkujeme za příjemný zážitek. Nadšeni byli i naši vnuci, kterým jsme vás doporučili a vyrazili do Sušice hned na příští vystoupení.
Na našich stránkách www.bernsky-honic.cz (Bernský týdeník - Expedice Šumava 2009) se můžete podívat na pár fotografií, které jsme z vystoupení pořídili. Máte krásného koníčka!

Laco S 21.48:02 / 21. 08. 2009

Dnešné slová nášho primátora , ktorý sa tento rok nemohol zúčastniť na HS . "Počul som že to bolo opäť lepšie zorganizované ako vlani - dokedy sa chcete ešte zlepšovať"
Tak som mu povedal že sme ako víno - čím starší , furt lepší a že máme dobrých kamarátov , čo očakávania naše naplnia v predvedení svojich programov a mojich zahajovacích scenárov.
Ďakujem všetkým čo v našom Trenčíne čestne bojovali ,či koňmo či nekoňmo , či triezvo či veselo, či na placi či na neplaci , ......

Laco

Emily 13.34:27 / 21. 08. 2009

Ahoj všichniB-D ... Jenom bych chtěla popřát Johance hodně štěstí k jejímu dnešnímu svátku.:-)

Jiří Heralt 17.00:49 / 19. 08. 2009

heureka mam to i trasu stačí to zadat do gooogle... seznam je šméééčko

Benny 11.34:15 / 18. 08. 2009

Jediný co mi z vašeho představení kazilo dojem, byla ta aparatura. Jinak nic. Těšim se až se zase objevíte v Sušici.

hugo 20.18:58 / 17. 08. 2009

Zdravím. Včera jsem byl na představení na santosu v Sušici a bylo to fajn, i když ta aparatura trochu blbla, ale jinak to bylo fakt dobrý;-) představení. Ty souboje byly prima i ty rituály před tím, než vypukly ty souboje. Tak vás všechny zdravím a at se vám daří na dalších vystoupeních.;-)

Tankred 19.48:19 / 17. 08. 2009

Aparatura nás mrzí taky. A právě v neděli jsme všichni vstávali hodně brzo, běhali po place a ladili mikroporty. Všechny chodily bez problémů. Nevím, co se pak stalo, protože o představení zase zlobily a když jsem to slyšel, jak zlobí, byl jsem z toho nešťastný. Aparatura vůbec laciná a pokud by někdo z našich diváků tomuhle rozumněl, budeme rádi za každou pomoc.

Ondra 10.41:55 / 17. 08. 2009

Zdary.
Včera jsem viděl s celou rodinou vaše vystoupení na ostrově Santos v Sušici. Bylo tu pěkný dětem se moc líbilo. Jediný co ale kazilo dojem z vystoupení byla vaše zvuková aparutura. Často nebylo slyšet část někdy i celá slova. Jinak ale super. Nejlepší byl Aleš Soldán u kterýho mi přišlo že nejlíp ovládal svého koně a měl s ním úžasné zrychlení prostě to jezdil naplno. Tak Ahoj a zase někdy na viděnou

Kačka z Tábora 21.02:42 / 11. 08. 2009

Ahojky Honorisáci.:-))
Moc se na vás s dětmi těšíme. Jedeme se na vás juknout až do Plzně.;-) .
Určitě to bude opět skvělý zážitek, jako vždycky.:o)))
Přejeme vám, vždy krásné počasí a mnoho nadšených diváků a divaček. Určitě jich není málo.
Ahojky :o)))

Trunky 12.50:31 / 10. 08. 2009

Nezostava mi ine ako znova zlozit poklonu ludom ktori robia predstavenia s takou energiou a zanietenim pre pobavenie publika,ktore,a to sa musi uznat,sa den odo dna tesilo na vystupenie viac a viac.Takze vsetkym dakujem za zabavu hlavne Alesovi za ozivenie Adamovskeho syndromu(tesim sa na buducorocne obedy) a skratka vsetkym za zabavu.

BTW-hradec kralove?nieco som zmeskal?kedy?kde?

nepodepsaný 07.01:37 / 10. 08. 2009

Nazdar lidi
Nepodařilo se mi přihlásit na členské stránky tak jen dávám vědět že počítán s Polsken na 100%. Snažím se trénovat ruku a do turnaje budu v plné kondici.
Pro Kubu: Kubo schází ti stará čabraka? schůzka z Honzou se mi nezdařila, tak nevím zda ti ho neposlat poštou. Může to počkad do Polska ???
Pro mazánka: Hele uďo máš to nějaký rozbitý nejde se přihlásit......
Poznámka: náš kůň má čabraku jen tak tak po břicho je to prostě hovádko...

nepodepsaný 18.47:59 / 09. 08. 2009

B-D B-| >:-, Zde zadejte text zprávy.

Svetlanka R. 13.13:46 / 07. 08. 2009

Mili priatelia Honorisaci,

moje velke DAKUJEM.

Prve, co som po prichode domov urobila, otvorila vase stranky a s potesenim a hrejivym pocitom v srdci citala a citala reakcie ludi na vas v Trencine. Zimomriavky. Slzy do oci.

Ano a chapala som i Tankreda, ze cez ten mobil sa tu toho nalistuje:-), tak verim, ze uz nielen cez mobil a ste vsetci stastne a s hrdostou doma.

Nehovoriac o tom, ze ste mi sprevadzali noci v snoch este 4 dni po slavnostiach, som ich rozpravala Tiborkovi s usmevom rano, takze som bola kazdy den s vami, presata vasou energiou a nezabudnutelnymi zazitkami s vami, pocas dni, predstaveni a nekonecnych nocnych posedeni. Kazdy den sledovala vase forum a tak mi neda pridat par riadkov po dnoch upravovani nekonecnych GB fotiek:-)

Dakujem, za moznost spoznat vas, ludi s tak otvorenymi srdciami.
Dakujem, za vasu pohostinnost a nezabudnutelnu atmosferu.
Dakujem, ze ste mi umoznili co i len na chvilu preniest sa par storoci vzad, kde som kedysi snivala byt princeznou a teraz ste mi splnili moj tajny sen…..Vdaka Tankred.

Vdaka Katka za pribehy, pohadky, co budu vecne zive v ludoch a najma tie s tymi “happy endami”. Prajem vela tvorivych sil!..a tie humorne chvile akosi vzdy pridu aj same od seba a necakane:-).
Verim, ako ste napisali. coskoro sa opat uvidime v M.Boleslavy. Ved ten svet je pre nas tak “maly” a ked mame otvorene srdcia, potesi nas na ceste zivotom kazdy jeden krok.

S pozdravom a vela slnka na vase kroky
Svetlanka R.

Elveren 11.35:45 / 07. 08. 2009

Foto z Trenčína: elveren.rajce.idnes.cz link
Prosím, omluvte kvalitu a sem tam rozmazané fotky...

monikah 21.34:55 / 06. 08. 2009

Po krásnom týždni strávenom v Trenčíne sa musím aj ja poďakovat za fantastické vystúpenia, ktoré boli pre mňa tou povestnou "čerešničkou na torte" - či už historických alebo hradných slávností. K premiere predstavenia "Zámena" - naozaj som sa dobre bavila a celkom sa mi pačilo, že suverénne vystupovanie rytierov typycké pre predvádzanie jazdekého a šermiarskeho umenia vystriedalo nesuverénne, no o to zábavnejšie odohrávanie hovorených scén s občasným výpadkom pamäti - "vyšermovali" ste z toho zo cťou a šarmom. Dúfam, že ak nie skôr, tak o rok Vás tu v Trenčíne opäť uvidím. Dovtedy veľa šťastia!

bojo 18.28:29 / 06. 08. 2009

boli ste fajn akurat sa mi zda od veci pouzivat mikroporty na juznom opevneni... je tam dobre pocut VSETKO aj bez nich...

bojo 18.28:16 / 06. 08. 2009

boli ste fajn akurat sa mi zda od veci pouzivat mikroporty na juznom opevneni... je tam dobre pocut VSETKO aj bez nich...

ygraine 20.41:05 / 05. 08. 2009

Vaše vystúpenia v Trenčíne boli jednoducho skvelé ako aj minulý rok, videla som takmer všetky, tých, čo som nestihla je mi neskutočne ľúto a dúfam, že prídete opäť. Páčili sa mi najmä scenáre, ale myslím, že už len vidieť rytierov na koňoch bol úžasný zážitok a keď sa k tomu pridali aj zaujímavé príbehy-obzvlášť dobrý bol ten s drakom, ale aj tá premiéra v nedeľu-bol z toho skvelý výsledok.

Celkem: 3312  
<< 113 | 114 | 115 | 116 | 117 >>

Nemá myšlenky, ale prosazuje je tvrdě.
-- Laub
Hidden download of images (pre-loading): hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg
Skupina Honoris ukončila ke dni 4. 3. 2011 svou činnost.