Skupina Honoris ukončila ke dni 4. 3. 2011 svou činnost.
Dobrý den,byla jsem se podívat na Vás včera v Plzni byli jste ůžesný,a ještě ůžasnějši byli rytíři.
Mohla bych se zeptat jací rytíři dorazí 4.září do Hradce Králové na slavnosti?
Ahoj Milane. V Plzni hrajeme na louce u kostela sv.Jiří a to od čtvrtka do neděle od 11:00 a od 15:00. Přijedete se podívat?
Nebyl by , prosím, program Vašich vystoupení v Plzni ? Díky, JAR
Dobrý večer, zajímalo by mne, zda je vám možno posílat návrhy scénářů pro vaše vystoupení, a také jestli jich dostáváte mnoho. Za odpověd děkuji předem P
W dniach 22 i 23 sierpnia na zamku w Łęczycy (Polska) mogliśmy podziwiać czeskich rycerzy Honoris w ramach XI Turnieju Rycerskiego na Zamku Królewskim w Łęczycy. Obejrzeliśmy super profesjonalny spektakl, a rycerze na przemian bawili publiczność humorem w dobrym stylu i wprawiali w zachwyt swoim kunsztem jeździeckim i zręcznością. Należy podkreślić, że po raz pierwszy widzowie nagradzali rycerzy tak długimi brawami! Cieszę się, że rycerze Honoris przyjęli zaproszenie organizatorów i udali się w daleką podróż, by rozsławić kunszt czeskiego rycerstwa i podbić serca polaków. Wierzę, że rycerze Honoris okazali się znakomitymi ambasadorami czeskiej kultury. Pozdrawiam cały zespół Honoris z Tankredem na czele !
Navštívili jsme váš program v Sušici a byli jsme nadšeni; děkujeme za příjemný zážitek. Nadšeni byli i naši vnuci, kterým jsme vás doporučili a vyrazili do Sušice hned na příští vystoupení.
Na našich stránkách www.bernsky-honic.cz (Bernský týdeník - Expedice Šumava 2009) se můžete podívat na pár fotografií, které jsme z vystoupení pořídili. Máte krásného koníčka!
Dnešné slová nášho primátora , ktorý sa tento rok nemohol zúčastniť na HS . "Počul som že to bolo opäť lepšie zorganizované ako vlani - dokedy sa chcete ešte zlepšovať"
Tak som mu povedal že sme ako víno - čím starší , furt lepší a že máme dobrých kamarátov , čo očakávania naše naplnia v predvedení svojich programov a mojich zahajovacích scenárov.
Ďakujem všetkým čo v našom Trenčíne čestne bojovali ,či koňmo či nekoňmo , či triezvo či veselo, či na placi či na neplaci , ......
Laco
Ahoj všichni
... Jenom bych chtěla popřát Johance hodně štěstí k jejímu dnešnímu svátku.
heureka mam to i trasu stačí to zadat do gooogle... seznam je šméééčko
Jediný co mi z vašeho představení kazilo dojem, byla ta aparatura. Jinak nic. Těšim se až se zase objevíte v Sušici.
Zdravím. Včera jsem byl na představení na santosu v Sušici a bylo to fajn, i když ta aparatura trochu blbla, ale jinak to bylo fakt dobrý
představení. Ty souboje byly prima i ty rituály před tím, než vypukly ty souboje. Tak vás všechny zdravím a at se vám daří na dalších vystoupeních.
Aparatura nás mrzí taky. A právě v neděli jsme všichni vstávali hodně brzo, běhali po place a ladili mikroporty. Všechny chodily bez problémů. Nevím, co se pak stalo, protože o představení zase zlobily a když jsem to slyšel, jak zlobí, byl jsem z toho nešťastný. Aparatura vůbec laciná a pokud by někdo z našich diváků tomuhle rozumněl, budeme rádi za každou pomoc.
Zdary.
Včera jsem viděl s celou rodinou vaše vystoupení na ostrově Santos v Sušici. Bylo tu pěkný dětem se moc líbilo. Jediný co ale kazilo dojem z vystoupení byla vaše zvuková aparutura. Často nebylo slyšet část někdy i celá slova. Jinak ale super. Nejlepší byl Aleš Soldán u kterýho mi přišlo že nejlíp ovládal svého koně a měl s ním úžasné zrychlení prostě to jezdil naplno. Tak Ahoj a zase někdy na viděnou
Ahojky Honorisáci.
Moc se na vás s dětmi těšíme. Jedeme se na vás juknout až do Plzně.
.
Určitě to bude opět skvělý zážitek, jako vždycky.
Přejeme vám, vždy krásné počasí a mnoho nadšených diváků a divaček. Určitě jich není málo.
Ahojky
Nezostava mi ine ako znova zlozit poklonu ludom ktori robia predstavenia s takou energiou a zanietenim pre pobavenie publika,ktore,a to sa musi uznat,sa den odo dna tesilo na vystupenie viac a viac.Takze vsetkym dakujem za zabavu hlavne Alesovi za ozivenie Adamovskeho syndromu(tesim sa na buducorocne obedy) a skratka vsetkym za zabavu.
BTW-hradec kralove?nieco som zmeskal?kedy?kde?
Nazdar lidi
Nepodařilo se mi přihlásit na členské stránky tak jen dávám vědět že počítán s Polsken na 100%. Snažím se trénovat ruku a do turnaje budu v plné kondici.
Pro Kubu: Kubo schází ti stará čabraka? schůzka z Honzou se mi nezdařila, tak nevím zda ti ho neposlat poštou. Může to počkad do Polska ???
Pro mazánka: Hele uďo máš to nějaký rozbitý nejde se přihlásit......
Poznámka: náš kůň má čabraku jen tak tak po břicho je to prostě hovádko...
Mili priatelia Honorisaci,
moje velke DAKUJEM.
Prve, co som po prichode domov urobila, otvorila vase stranky a s potesenim a hrejivym pocitom v srdci citala a citala reakcie ludi na vas v Trencine. Zimomriavky. Slzy do oci.
Ano a chapala som i Tankreda, ze cez ten mobil sa tu toho nalistuje
, tak verim, ze uz nielen cez mobil a ste vsetci stastne a s hrdostou doma.
Nehovoriac o tom, ze ste mi sprevadzali noci v snoch este 4 dni po slavnostiach, som ich rozpravala Tiborkovi s usmevom rano, takze som bola kazdy den s vami, presata vasou energiou a nezabudnutelnymi zazitkami s vami, pocas dni, predstaveni a nekonecnych nocnych posedeni. Kazdy den sledovala vase forum a tak mi neda pridat par riadkov po dnoch upravovani nekonecnych GB fotiek
Dakujem, za moznost spoznat vas, ludi s tak otvorenymi srdciami.
Dakujem, za vasu pohostinnost a nezabudnutelnu atmosferu.
Dakujem, ze ste mi umoznili co i len na chvilu preniest sa par storoci vzad, kde som kedysi snivala byt princeznou a teraz ste mi splnili moj tajny sen…..Vdaka Tankred.
Vdaka Katka za pribehy, pohadky, co budu vecne zive v ludoch a najma tie s tymi “happy endami”. Prajem vela tvorivych sil!..a tie humorne chvile akosi vzdy pridu aj same od seba a necakane
.
Verim, ako ste napisali. coskoro sa opat uvidime v M.Boleslavy. Ved ten svet je pre nas tak “maly” a ked mame otvorene srdcia, potesi nas na ceste zivotom kazdy jeden krok.
S pozdravom a vela slnka na vase kroky
Svetlanka R.
Foto z Trenčína: elveren.rajce.idnes.cz 
Prosím, omluvte kvalitu a sem tam rozmazané fotky...
Po krásnom týždni strávenom v Trenčíne sa musím aj ja poďakovat za fantastické vystúpenia, ktoré boli pre mňa tou povestnou "čerešničkou na torte" - či už historických alebo hradných slávností. K premiere predstavenia "Zámena" - naozaj som sa dobre bavila a celkom sa mi pačilo, že suverénne vystupovanie rytierov typycké pre predvádzanie jazdekého a šermiarskeho umenia vystriedalo nesuverénne, no o to zábavnejšie odohrávanie hovorených scén s občasným výpadkom pamäti - "vyšermovali" ste z toho zo cťou a šarmom. Dúfam, že ak nie skôr, tak o rok Vás tu v Trenčíne opäť uvidím. Dovtedy veľa šťastia!
boli ste fajn akurat sa mi zda od veci pouzivat mikroporty na juznom opevneni... je tam dobre pocut VSETKO aj bez nich...
boli ste fajn akurat sa mi zda od veci pouzivat mikroporty na juznom opevneni... je tam dobre pocut VSETKO aj bez nich...
Vaše vystúpenia v Trenčíne boli jednoducho skvelé ako aj minulý rok, videla som takmer všetky, tých, čo som nestihla je mi neskutočne ľúto a dúfam, že prídete opäť. Páčili sa mi najmä scenáre, ale myslím, že už len vidieť rytierov na koňoch bol úžasný zážitok a keď sa k tomu pridali aj zaujímavé príbehy-obzvlášť dobrý bol ten s drakom, ale aj tá premiéra v nedeľu-bol z toho skvelý výsledok.
Nemá myšlenky, ale prosazuje je tvrdě.
-- Laub

![:-]](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/016.gif)
![;-]](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/017.gif)

![]:-(](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/025.gif)
![]:-)](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/026.gif)

RSS