Zdravím rytíře a jejich vznešené oře
Přivezete do Liberce mého oblíbence Cheyenna? Minulý rok jsem turnaj nestihla, tak doufám, že tentokrát budu již doma a ne někde v rumunském kraji 
taky děkuji za krásné vystoupení v Přešticích,i zato že sme se mohli sváma vyfotit a že sme vám mohly pomoct uklidit tu ohradu atd..děkujem všechny tři a mnoho dalších úspěchů
Hola, mocný Tankrede, potřebuji pokyny kudy příští týden do Rakous, psal jsem Ti na mail, ale dosud jsem se nedočkal odpovědi. Díky...
Petr Merxbauer
pro Hanku: Toto mě samozřejmě mrzí a slibuji, že pokud bude příště, tak příště budou mikroporty. za další slova chvály samozřejmě děkuji a jsem za ně rád.
Jo aha hm koukám, že ten odkaz takhle nefunguje, takže jinak:
www.album.volny.cz/hanelek/

Přidávám se také k poděkování za vystoupení v Přešticích - pro mne příjemně strávených pár hodin
Ale je určitě škoda, že jste hráli bez mikrofonů. Co jsem se tak o tom bavila s několika dalšími lidmi, tak ti co stáli trochu dál, nic neslyšeli. Což vadilo hlavně dámské části, protože ty by rády věděly "kvůli čemu se zase perou"
Pánové jako vždy v opozici tvrdili, že to zas až tak nevadilo, hlavně že ty souboje byly pořádné... No tak si to nějak přeberte 
Kdo má zájem, může mrknout na album.volny.cz 
kde najdete pár fotek z představení i s komentářem. (Pokud chcete, kdokoli cokoli si z toho můžete stáhnout).
Všem z Honoris přeji úspěšnou sezonu, ať vám vydrží nadšení pro věc a získáte nějaké nové členy.
HK
Včerejší vystoupení v Přešticích bylo krásné jako každým rokem při slavnostech.A děkuji Adamovi, že se ochotně s emnou vyfotil.
Dívat se na vaše rytířské turnaje je opravdu úplná pastva pro oči. A mám otázku, kdy budete vystupovat v Plzni?
Děkuji
oprava:ne chla,ale chlap a stou princeznou to myslím vážně!!Janča
Kdybych byla chla a uměla to s mečem,tak se k vám hlásim hned!!!Ale jsem "jen"ženská,tak mám smůlu!Princezny nepotřebujete
Ahojte. Tak ja neviem... spraávy o tom, ci pridete ci nie sa menia castejsie nez slnko a dážd. No ako sa mám potom tešiť???!! Ako to vidíte vy? 
Vsetkých vaás moc pozdravujem!!!!!
Aaaa Honzo, moc prepáč, ale naposledy co si volal, som bola este v prácci a nepocula som phone.. 
Je to smutné,že vás letos v Krumlově neuvidíme
:-{ Moc vám závidím kolik toho stačíte projet,např. v Trenčíně tam je mooooc hezky !Tak snad příští rok...?
Janča
Pripájam sa k segre - ahooooj rytieri!Jukla som, že budete zas v TN?Moc dúfam, že Vás konečne po rokoch zase moje oko uvidí, snáď to vyjde.A jak teda tá Johi? Pozdravujem všetkých známych i neznámych a zvlášť Honzu,Katku a Adama.
Hlasné AHOOOJ z TN, Honoris!
Sme zvedaví ako sa darí, a najmä Johanka ako? Už behá?
AHOJKY, ZDRAVÍM HONORIS Z JIŽNÍCH ČECH okr.PRACHATICE. PROČ PÍŠU. 1) CHVÁLÍM VAŠE VYSTOUPENÍ I CELOU VAŠÍ SKUPINU. MĚLA JSEM MOŽNOST VIDĚT I JINÉ SKUPINY HIST. ŠERMU ALE VY JSTE PROSTĚ 1 !! 2) PODLE VAŠEHO PROGRAMU LETOS NEBUDETE VYSTUPOVAT O PRÁZDNINÁCH V ČESKÉM KRUMLOVĚ, PROOOČ !A UVIDÍME VÁS JEŠTĚ NĚKDY V ČES.KRUMLOVĚ,DĚKUJI ZA KLADNOU ODPOVĚD.
AHOJKY, ZDRAVÍM HONORIS Z JIŽNÍCH ČECH okr.PRACHATICE. PROČ PÍŠU. 1) CHVÁLÍM VAŠE VYSTOUPENÍ I CELOU VAŠÍ SKUPINU. MĚLA JSEM MOŽNOST VIDĚT I JINÉ SKUPINY HIST. ŠERMU ALE VY JSTE PROSTĚ 1 !! 2) PODLE VAŠEHO PROGRAMU LETOS NEBUDETE VYSTUPOVAT O PRÁZDNINÁCH V ČESKÉM KRUMLOVĚ, PROOOČ !A UVIDÍME VÁS JEŠTĚ NĚKDY V ČES.KRUMLOVĚ,DĚKUJI ZA KLADNOU ODPOVĚD.
Angličan nikdy nežertuje, jde-li o tak vážnou věc, jako je sázka.
-- Jules Verne

![:-]](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/016.gif)

![]:-(](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/025.gif)
![]:-)](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/026.gif)

RSS