Letmým pohledem jsem zjistila, že bojovníci ze skupiny Traken do města zvané Mladá Boleslav se chystají...bylo by zajímavé vidět turnaj společný s rytíři Trakenů a Honorisů... 
Tak na hradě byli 100% káňata. Myšiak tam rozhodně nebyl ani jeden
Ale už se těšíme na léto, Trenčín opět navštívíme v rámci městských a hradních slavností, a třeba se nám konečně nějaký ten myšiak ukáže 
no tak na hrade boli 100% mysiaky!!
a neviem ci sokoliari boli profesionali, ale tak snaha tam bola
ja tu tak pisem a vas som este nepochvalila, tak samozrejme ze Honorisaci boli super!!
koniky, rytieri, panosi aj ostatni herci...
aj Wagusaci boli skveli!! chudaci museli vsetok ten piesok v noci odpratavat 
Jééé, tak to mě mrzí, že Vás Krumlov takhle sklamal a hlavně, že nepřijedete
vždycky se na Vás celý rok teším 

Pro Renku : Sokoliari byli dobří, sokoliarky výborné
Teda až na ty zmatky kolem myšiaků a káňat, v tom měli všichni nějak nepořádek. Přece poznáme káňe, ne?
na normanov chodime pravidelne, maju dobreho draka..
aj oni sa nam pacia, mame tu aj Wagus, ktorych obdivujem pre ich FireShooow..ale to uz mame okukane..
roky chodime na hradne slavnosti, ale VY ste boli nieco ine, nove..a ten turnaj na namesti bol proste naj..
a hotovo..
Pro všechny ze Slovenska:
všichni byli dobří. Moc. Nestává se tak často, že se člověk potká s profesionály a zároveň to jsou tak fajn lidi. Prostě jen pochvala a pro všechny, sokoliarov nevynímajúc.
A k tomu, že to bylo to nejlepší, co Adkaaa
měla možnost vidět. Doporučuji Ti, zajdi se podívat na vaši domácí skupinu Normani. Určitě budou vystupovat na hradě na stejném místě co my.
to bolo prvy krat co bola na namesti v TN taka super atmosfera ked ste to tam v piesku na konoch "roztocili"..proste skveleeeeeeeeeeeeeeeee..
eeeeste chceme..
rytierske suboje sme boli pozriet aj na hrade..proste naj co sme doteraz na hrade videli..dakujeme..
Pro Adkuuuuu..
Máme to rozjednané, zatím nic není jisté, tak nechci říkat ani tak, ani tak. Ale snažit se budu, moc se nám u vás líbilo.
ahoooojte..
priidete tento rok na hradne slavnosti do Trenciiina? 
Já bych to možná upřesnil. Strají se o něj jakož i o ostatní koně Adámek s Jiřinkou. A o víkendu si na něj sednou i ostatní, když mají chut.
pro renku: Na Pontym jezdí Pavel Buřič (Buric de Chamant), a starají se o něj a další koníky skoro všichni(spíše holčiny) co jsou ve volném čase na baráku
Kačko jak tak se koukám na program tak nejblíže byste to měli do Plzně, ale určitě se časem ještě nějaký ten turnaj přidá tak se moc neboj
Ahojky,moc nás to mrzí,že nedorazíte do Kumlova.Kdyby letos aspon vyšel Tábor,nebo někde poblíž....,máme to z Tábora za váma všude daleko..
.
Pro Shinu: Nějakou zábavu pořádat budeme určitě. Za prvé letos slavíme 10 let veřejného fungování skupiny. Za druhé jsme dostavěli, resp. dostavujeme stáj a klubovnu, takže budeme kolaudovat. Důvody pro nějakou trachtaci tedy jsou, jen to musíme pořádně naplánovat a dostatečně dopředu zveřejnit. Určitě ale nějaká akce bude.
pro Alrettu Dex. : Snažím se všechno zařídit tak, abychom do Krumlova nemuseli. Loni jsme měli velké potíže s reklamou a předpokládám to samé letos. Stalo se totiž toto: Každý rok jsme platili za plakáty, ale nesměli jsme je mít v historické části města s tím, že jsou oficiální výlepové plochy. Firmy, které v této části spravují tyto plochy mi řekly, že bychom se museli nahlásit tak rok dopředu, ale stejně že by nás přelepili, protože mají důležitější městské akce, než jsme my. Řešili jsme to tedy průvody na koních do města a rozdáváním letáčků. Loni jsme se dozvěděli, že na koních do města můžeme, ale musíme se domluvit s městskou policií. A protože můžeme na koních do města, nesmíme mít po městě plakáty, jako jsme je měli každý rok. Takže jsem šel na policii a tam jsem se dozvěděl, že na náměstí můžeme, ale už ne zpátky, protože ulice Latrán je jednosměrka a tudíž můžeme jen na náměstí! A byli jsme nahraní. Nebýt vstřícného přístupu dr. Slavka, ředitele hradu, tak jsme asi krachli, protože bychom byli bez reklamy úplně. Co mám povídat. Pohled na těch pár návštěvníků byl tristní. Výdělek vůbec neodpovídal tomu, jak jsme se všichni nadřeli.
Takže je mi to velmi líto, ale letos se snažím sehnat práci jinde, jen abychom do Krumlova nemuseli. A to jsem už Krumlov považoval za domovskou scénu, kde jsme strašně rádi. Ale už jsem se pomalu smířil s tím, že za těmi fajn lidmi, které máme v Krumlově rádi, budu jezdit jen na návštěvu.
Dobrý den! chtěla jsem se zeptat, zdali i v tomto roce budete pořádat country zábavu, jako vloni? Moc děkuji za odpověĎ
Drummondův zákon náboru pracovních sil: Ideální uchazeč se objeví vždy poté, co bylo volné místo definitivně obsazeno.
-- Murphy

![;-]](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/017.gif)

![]:-(](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/025.gif)
![]:-)](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/026.gif)

RSS