Ahojte Honorisaci
konecne po dvoch, ci troch mesiacoch som sa rozhodla Vam sem napisat, to je rychlost
takze, samozrejme som Vas chcela pochvalit, ze ste boli ako vzdy super, a este lepsi
najviac sa mi pacil pribeh ,,Dracie srdce", to bola uplne uzasna rozpravka
:) akurat, ze samozrejme Adam musi vzdy vyhrat, vstat z mrtvych a vsetkych zachranit, no ale casom sme si uz zvykli
a ta premiera tiez nemala chybu
chcela by som este dodat, ze podla mna Edmund neni ten najhorsi, jeho komentare su strasne vtipne, takze neviem co sa ludia stazuju...
zelam Vam vela uspechu do buducnosti, VSETCI ste vazne super a snad sa o rok zase stretneme
Renka
Když už se tady chválí ritíři, kampak se Vám poděl"MAZÁNEK" Gaston de Camargue
Ten byl teprve k sežrání ...
Neměl prostě chybu
) Janča
Ahoi guys
How are you? hope you had a nice trip home greets from Austria
Thomas
Verunka: děkuju.. už se tomu přece jenom chvilku věnuju, tak by byla ostuda navěsit někam totálně nekvalitní fotky..
Alesku,ak ti chybaju fanynky,tak by si ma mal prestat muckat pred publikom a holky sa ti mozno zacnu hadzat do kolbiste.a keby sa ti nahodou ziadna neusla,tak ja tam vzdy niekde pobieham.snad to bude stacit
jo a martino fotky z plzne su krasne.prekvapila ma kvalita.si sikula.fakt su hezke
Je zřejmé, že se synovi zchudlého francouzského šlechtice dostalo více než základního vzdělání, když zná Palackého, a navíc je zastáncem krásného českého jazyka. Edmunde de Valiere, jen tak dál!
stejne je Giom nejlepsiiiiiiiiiiiiii!!!!!to mi nikdo nesebere a vite plos?plotoze je sladkeeeeej
Aleši, Aleši... věcy? Ne věci?
S Já vim, tvrdý věci, tak tvrdý y..
Ále nebuďte smutný, klucí, my vás foprafdu mocinky zbožňujeeemeee.. Fšecinky..
A pak už znam akorát slova jako qičet a fčela.. a kšandy s x s háčkem, ale to mi nejde napsat..
)
A taky chci pochválit! Líbily se vám fotky z Plzně?
Ale ne,nejde říci že se snažil jenom Guillaume.Všichni jste byli naprosto senzační a opravdu umíte člověka pobavit!!
A myslím si,že každý z vás má mnoho fanoušků a fanynek a jednou z mnoha fanynek jsem určitě já,má kamarádka Míša a moje teta.Obdivujeme vás VŠECHNY!
Zdraví vás (velká fanynka)Terka
Tak aby nikdo neřekl, snažíte se všichni!
Doufám, že bude stačit když napíši, že rozesmát moji sestřenici, a mě natolik, že jsem se smíchy rozbrečela je vážně "umění".
Ještě teď se směji při vzpomínce na některé hlášky.
P.S. Doufám, že jsem v tom neudělala chybu.
Zdraví Vás Emiy
No tak počkat já chcu být taky zlej zase veškerou slávu sebereš sám ty mizero. Tak to né. Já sice nejzem nejzdatnější češtinář ale připojuji se k Edmundovi. Jsou věcy, kterým třeba se vyhejbati. A ještě by mě zajímalo jak to že Giom má tolik fanoušků a po Henrim nevzdechne ani pes. A to nikdo nemůže říct že se nesnažím. S pozdravem Váš Náš Henri
Asi zase budu za toho nehodného rytíře, ale... vem to ďas.
Nevím jak ostatní, ale já slova "ufidim, mofinky, fidet a opsazení", nemluvě o několikanásobných opakováních téhož písmene a diakritice, neznám.
To neumíme psát česky?
Palackého na vás, holoto!
Edmund de Valiere
heeejky,,,mooofinky bych je chtela zas fidet..byla jsem na nich 3x,kdyz byli v plzni u sv.Jiri na Doubravce.....hlozne zboznuju Gioma(MARTIN VOLF
)doufam,ze vas pristi rok ufidim i v tom stejnym opsazeni jako letos...mofinky vas zboznujuuuuuu
Zdravím chlapci, mám jako vždy problém s přihlášením. Pomozte. Paul Drupin
Ahoj, zdravím všechny, konečně jsem se dostala k upravování fotoarchivu po létě, takže fotky z 29.8.09 od Sv. Jiří v Plzni najdete na adrese martikyri.rajce.net 
Pěkný pokoukáníčko 
I will think of you every step of the way.
and I will always love you.
But I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you
And say Where do broken hearts go???
Zdravím statné rytíře,panoše a pricezny i koníčky ze skupiny Honoris (snad jsem nikoho nevynechala
). Už je to rok a nějaký ten měsíc, co jsem Vás viděla poprvé, a od té doby jsem Vaší věrnou fanynkou. Škoda, že Vás mohu vidět jenom jednou za rok. Naštěstí letos bereme v dějepisu i středověk a jak mi naše skvělá třídní řekla budeme brát i rytířské turnaje
... Takže se tentokrát uvidíme možná ještě před prázdninami.
Každopádně v to budu doufat... Zdraví Vás věrná fanynka Emily.
Heast, habts ein Problem? Ja, aber nicht nur mit der Sprache..!
Ihr wisst nichts über den Martin und dem Mädchen..
Gusch..heast
Strach lže a ty mu věříš.
-- Friedrich Nietszche

![:-]](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/016.gif)

![]:-(](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/025.gif)
![]:-)](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/026.gif)

RSS