Emotikony:
;-D :-D :-p ;-p ;-P 8-p >:-, =-> +-) :-B :-) ;-) :-)) :o))) :-D) :-] ;-] :-* B-| B-D 8-D 8-o :-/ .-/ ]:-( ]:-) :-@ :-[[ :-[ >:-[ :-? :-. :-{} =-{} 8-. :'-< :-( :-{ :'-( :-S 8-| .-( :-x

Skupina Honoris ukončila ke dni 4. 3. 2011 svou činnost.

Toto pole nevyplňujte (antispam): Toto pole nevyplňujte (antispam): Toto pole nevyplňujte (antispam):
>>> Následující tlačítko nemačkejte (antispam):

Celkem: 3312  
<< 167 | 168 | 169 | 170 | 171 >>

Laďa - Kejklíř 13.26:10 / 22. 03. 2007

Moc hezké stránky....jen tak dál....držím Vám palce

Tankred 09.24:33 / 20. 03. 2007

Verča: Díky za pochopení. A nic se neděje. Důležité je, že si to umíme vysvětlit a snažíme se jeden druhého pochopit. Tím se předejde mnoha nedorozuměním.

Verča 20.10:23 / 19. 03. 2007

já to chápu moc dobře... .-( nechtěla jsem aby můj příspěvek vyzněl tak jak vyzněl. dneska jsem taky něco zaslechla a už se nedivím že to jen tak lehce nešlo napsat ale i tak děkuju

Tankred 07.36:07 / 19. 03. 2007

Pro Verču: Za prvé se omlouvám, ale částečně i neomlouvám za pana Edmunda. Opravdu to je ještě moc čerstvé. Věř mi, že jsem už měl napsánu odpověď, ale pak jsem ji smáznul, právě proto, že že to fakt ještě nešlo. Jednoduše můžu říct, že večer dostala vysoké horečky, do hodiny měla v sobě 5 injekcí, přesto nevydržela do rána. A vzhledem k tomu, jak dlouho u nás byla a zároveň jsem byl jediný, kdo u ní byl, když ji odváželi, nebylo to pro mě vůbec lehké. Brečel jsem a není mi dobře ani teď, když to píšu. Tak to snad jen na dokreslení situace, jak to všechno bylo a že je mi stále smutno.

Lada 11.04:13 / 18. 03. 2007

Čarodějko, takže budou?B-D

Teto Dášo, že bych začala..? ale když už tady bylo řečeno, že se na tom pracuje..?:-.

Fflew 10.27:59 / 18. 03. 2007

No téda, jak se tak koukám, stránky jsou již pětijazyčné... Který blázen překládal do holandštiny...? Klobouk dolů... ;-) Co takhle finština, ta Vás neláká? ;-p A až budete pracovat na překladu do norštiny, dejte vědět, chystám se tomuto krásnému severskému jazyku mrknout na kloub. ;-]
Jinak tedy samozřejmě uctivě pozdravuji všechny rytíře a spol. :-)

Darkstorn 15.47:41 / 17. 03. 2007

2Terka(nepodepsaný): Nevím, co jsem napsal špatného. Trochu jsem nastínil možnosti, proč nebylo odpovězeno a zároveň se pozastavil nad způsobem upozornění. Jestli to vyznělo nějak hůř, než jsem zamýšlel, omlouvám se.

2verca: Snažil jsem se Ti svým příspěvkem naznačit, že právě o ignoraci nešlo, ale to je asi fuk.

Edmund z Valiere

verca 11.45:47 / 17. 03. 2007

neřešte to, tohle jsem nechtěla. jen mě naštvala ta ignorace. tak snad se časem dozvím co se stalo.

nepodepsaný 11.41:06 / 17. 03. 2007

fotky v poradku jsou, ale bylo nutne, odpovedet verce timto zpusobem?

Darkstorn 09.52:21 / 17. 03. 2007

2verca: Rozhodně bych od Vás nečekal tolik sarkasmu, paní, který je zvláště v tomto případě nevhodný. To, že se Vám nedostalo odpovědi, je zajisté lehko odůvodnitelné tím, že buď nemáme takové informace, abychom mohli někomu něco sdělovat, nebo, což je důležitější, je to pro nás ještě hodně čerstvé.
Nesnažte se proto z nás dělat reportéry bulvárních plátků, kteří vše ještě zatepla zviditelní.
Edmund z Valiere

Celkem: 3312  
<< 167 | 168 | 169 | 170 | 171 >>

Když ztratíte ženu a patnáct krejcarů, je škoda těch peněz.
-- Daudet
Hidden download of images (pre-loading): hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg
Skupina Honoris ukončila ke dni 4. 3. 2011 svou činnost.