Skupina Honoris ukončila ke dni 4. 3. 2011 svou činnost.
Zdravim,
ty fotecky z Trencina jsem pridal do programu. Jeste zde pribyly fotky z Krumlova, ty je vsak nutno jeste probrat.
Nekteri uzivatele nemohou upravovat program, vsichni vsak mohou nahravat fotky, proto jsem pridal funkci na prochazeni vsech fotek. Nejlepsi prehled o tom, co se kde zmenilo, ziskate vsak z RSS - doporucuji.
ferenc: Vlevo ve sloupci kategorie Foto. V textu nahoře je "Pokud máte zájem můžete také listovat všemi fotografiemi...", tak když klikneš na: listovat všemi fotografiemi... Dostaneš se tam
ahoj Drupin
si šikovný
a kde ich môžem nájsť? lebo ten link čo tu bol dávnejšie stále nejde...
dik
oznamuje se Láskám našim, že nové exklussivní fotky z Trenčína jsou k mání. Studio DrUpIn se nechá pozdravovat.
Veronika: Jelenia Gora je kousek za hranicemi v Polsku.
Jana: Dagmar Macounová to není, apropo informace tohoto typu bych odsunul na nějaká méně veřejná místa.
jajku mate predstaveni a ja nevim kde nemohli byste mi to nikdo popsat???jelenia gora-pl netusim
Pro Jirku..Máš pravdu..No nevadí..Mam na hodný asi smůlu(navíc je Buric de Chamant a 5let starší než já,takže zase nic..
Jana: Ctím jen a pouze barvy své paní Dagmar z Krumbenowe. Takže prvním písmenkem je D.
když už sme u toho šermu ráda bych se k vám přidala,ale bohužel jsem z druhého konce stř.čech.
a ještě tu jsou dva problémy...
na koně si neumim ani sednout a s mečem bych byla dosti nebezpečná(jako malá jsem kamarádovi usekla větví kousek prstu)
.takže mi nezbívá nic jiného než se dívat dál na ty co to doopravdy umí.
ahoj honoris mohli byste mi rici jestli je hodne tezkej serm?ja totiz budu chodit do skoly sermu a vy jste v tom mistri tak co ?
To Mazánek: Co jsem tak koukala, tak víc jak 50 človůčků už se na fotky vesele proklikalo, takže to asi nebude tak hrozné
nebo stejně jako já netuší, co to znamená "proklikat se googlit internetem" a klikají o to veseleji
Ale dost toho klikání nebo mi z toho klikne
Každopádně velmi ráda poskytnu obrázky, které jsem nacvakala, k volnému použití na stránkách i jinde. Takže posílám...
Ctěná panno Jano, statný rytíř, v civilu pan Pavel, je stále ještě v mých rukách. Dagmar z Krumbenowe
Když již jsme u těch námluv, honorisáci byl jsem v Plzni a jako panoš tam byla krásný blondýnečka, pokud někomu nelezu do zelí tak bych přivítal její kontakt, no a i pokud lezu nevadí byl to fakt kus
jinak Jano co blbneš, přece nebude Pavel nosit dříví do lesa ne,viděl si ty panošky???? ale snad ti odpoví sám
Když již jsme u těch námluv, honorisáci byl jsem v Plzni a jako panoš tam byla krásný blondýnečka, pokud někomu nelezu do zelí tak bych přivítal její kontakt, no a i pokud lezu nevadí byl to fakt kus
jinak Jano co blbneš, přece nebude Pavel nosit dříví do lesa ne,viděl si ty panošky???? ale snad ti odpoví sám
Honoris kdy zase přijedete do Nelahozevse(doufám že je to ten u Kralup)?
V Krumlově sem vás nestihla,naštěstí v Trenčíně jo.P.S.pozdravuji všechny členy
skupiny,ale hlavně A.Punčocháře a J.Jaroše
Pro MAZánka: Ahoj! Proč nejsi na fotkach. Protože ses ne zučasnil představení. Škoda
Zdravím,
vážení fotografové, fotografky. Samozřejmě, že jsme rádi za každou fotku, kterou můžeme umístit do našeho web-alba. Pro příznivce je, myslím, snadnější proklikat se fotkami na stránkách honoris, než googlit internetem. Pokud někdo máte jakékoliv k dispozici, sem s nimi. Díky.
Pavle a ty Neznámá..Vždyt se namáte za co stydět..Tak mi jen napište počáteční písmenko jejího jména..Prosim..Kdokoli...Nebo jen napište ANO nebo NE..Mocinky Vás prosím...Děkuju a 100%napište alespon to 1 písmenko...Nebo jestli je také u Honoris..Děkuju a ještě naposledy prosííím...Jana
Čím je spisovatel lepší, tím méně literárně píše.
-- Sienkiewicz

![:-]](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/016.gif)

![]:-(](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/025.gif)
![]:-)](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/026.gif)

RSS