V sobotu v Plzni jsem se skvěle bavila - dávám jedničku a příště (až se i panošky naučí text nebo improvizovat) to už bude určitě jednička s hvězdičkou
Kdokoli máte zájem o nějaké obrázky, můžete mrknout na www.album.volny.cz/hanelek
Ahoj Honoris
Děkujem moc za všechno, u Jiřího to bylo moc super a příští rok se zase musíme vidět. Byla s Váma sranda. Nafotili jsme nějaké foto, až je budu mít v pc, pošlu.
Pozdravujte koníky a mějte se pěkně, ještě jednou Díky
ahujkylidisky strasne mocinko me mrzi ze sem vas uz celi rok nevidela a doufam ze to nebude dlouho trvat a nekde se potkame
adelka od strelnice
:-D
Potřebuji znát jméno přítelkyně Pavla Buřiče(Buric de Chamant)-tedy pokud nějakou má..Je to důležité..Napište mi to kdokoli....Není to snad žádné tajemství..Děkuji...Jana
Málem bych zapomněl - včera jsem tam u sv. Jiří nacvakal pár fotek (asi třicet). Jsou sice dost amatérské, ale kdybyste potřebovali do reportáže (nebo je prostě jenom někdo chtěl vidět), stačí se ozvat.
Zdravím Vás. Včera, v neděli 24.8., jsem u sv. Jiří v Plzni s úžasem v očích a otevřenou pusou poprvé shlédl Vaše představení. Celkový ráz vystoupení, choreografie, oděvy - nic z toho nemělo chybu a to vše v podstatě jen za pár grošíků vstupného. Cítil jsem se opravdu jak na turnaji před sedmi sty lety. Škoda, že tenhle koníček s koníčky je tak hrozně nákladný na čas i peníze, jinak už bych Vám posílal přihlášku...Držte se, Vaše vystoupení bylo zatím to nejlepší, co jsem kdy viděl.
Dneska jste byli v Plzni fakt výborní!
Ostatně jako vždycky. Jen tak dál.
haledte honoris jakto ze 22.srpna ted v plzni jakto ze tam nebyl jan trunecek kde jste ho nechaly????
Drazí honoris, ještě že se vracím zpět ke Krumlovu, (konečně máme opravený počítač) bylo zase fajn, jen trochu rychlý a krátký. Takže doufám, že se třeba i během roku, nebo spíš možná až za rok zase v Babylonu setkáme
haled honoris dneska fakt super byla jsem v fialovim tryku a hnedy kratky kratasi a pekne jsem se potila
Prosím hledá se současný majitel koně Bonset A1/1 nar 14.2.1994 (Lumen, Barbaricina) od roku 2000 v majetku p. Trunečka z Honoris a dále prodán či darován jednomu z bývalých? členů Honoris. Je nutné doplnit údaje pro Jockey klub ČR. Děkuji za pomoc
ano viem link nefunguje ale pri mojom internete by bolo uploadovat znova 500 mega smrtelne.dam to dakomu od nas nech to niekam zavesia
Trunky: cauko velmi rada by som si to stiahla ale nejde mi to stihanut skus to dat cez nieco ine pls...
tak posielam nejaku davku fotiek z trencina pozor je to 500 mega
uloz.to
SLAVNOSTI 2008-NAMESTIE.rar
ahojte
este mala odozva z trencina... dnes som stretol znamych a z toho privalu chvali som zachytil: ste skveli, vtipni, nenudite a ste originalni. tolko citacia. tak nezaspite na vavrinoch a trenujte.
posielam pozdrav
Zlé věci sousedí s dobrými.
-- Ovidius

![:-]](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/016.gif)

![]:-(](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/025.gif)
![]:-)](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/026.gif)

RSS