Skupina Honoris ukončila ke dni 4. 3. 2011 svou činnost.
To je skoda.
Tady v Liberci jste byli moc skvělý.Bude možnost se alesponˇ s některými z vás někdy setkat?
Neveril som telefónu, keď som sa dozvedel túto správu. HONORIS bude žiť naveky v spomienkach a raz .........
( Honorisáci - vedzte, že i vo Waguse sme raz skončili s koníkmi a tiež nás to takmer položilo ..... nedali sme sa a sme tu 21 rokov hoci pešo.)
Kdyby to pěkné trvalo věčně, pak by to už nebylo pěkné, ale všední.
Ale za všechny z nás děkuji za slova chvály. I nám se na Slovensku vždycky strašně líbilo a těšili jsme se na vás všechny
Dziekujemy za niezapomniane przezycia artystyczne i nie tylko podczas Turniejow Rycerskich na zamku w Leczycy oraz wspanialy wystep wraz z grupa Scaramouche .Mamy nadzieje,ze spotkamy sie jednak w tym roku w sierpniu w Leczycy .Przeciez rycerzem jest sie rowniez w sercu ."Sans peur" Mensieur Tankred - pozdrawiamy i do zobaczenia - Maria i Gerard Bayon oraz grupa Scaramouche z Francji
Grupa Honoris z Tankredem na czele są i pozostaną w naszej pamięci jako najlepsi z najlepszych! Mam nadzieję, że jeszcze do nas powrócą, chyba że Świat już nie potrzebuje rycerzy... Drogi Tankredzie! Zamek Królewski w Łęczycy będzie przechowywał pamięć o Tobie i wielkich rycerzach, którzy pod Twoją wodzą stawali w turniejowych szrankach na Polskiej Ziemi. Bądź pozdrowiony Szlachetny Tankredzie - Andrzej Borucki i załoga Zamku w Łęczycy
Vážení návštěvníci našich stránek a naši příznivci. S politováním vám musím oznámit, že dnešním dnem, tj.4.3.2011 jsem ukončil činnost skupiny Honoris. Dále již tedy nebudeme vystupovat. Loučím se s vámi a děkuji vám za přízeň, kterou jste nám zachovávali po celou dobu naší existence.
Váš Honza Truneček
Ahojte,
pise sokoliarka Renka z Polska!
Chcela som sa spytat (hlavne Tankreda
, ci by som Vas mola prist navstivit v dnoch 11.03 – 13.03.2011? Ak by to samozrejme nebol problem… Rada by som prisla a zas sa nieco nove naucila, s niecim aj pomohla, pretoze sa mi u Vas naposledy strasne pacilo!
Pozdravujem z Varsavy!
Několikrát sem na váš byl v Krumlově... Sic jako mladší ale užíval sme si to
Doufám že se ještě někdy dostanu :_)
Ano, o Krumlově uvažujeme. Záleží všechno na tom, jak to dokážeme společně zatáhnout a dotáhnout do zdárného začátku sezóny. A v sezóně taky.
Co se týká plakátů v Krumlově tak sem to nedávno řešil ve firmě a zadávali jsme to přes Plakát s.r.o. Říkali, že je potřeba to objednávat tak 3 týdny dopředu a třeba o volbách i 2 měsíce. Stálo to pár stovek na 1 týden cca. 15 plakátů myslím..
Ahoj Luci, neozvali jsme se asi proto, že ti nemůžeme nic slíbit. Sama nevím jak to bude se mnou a zřejmě není zájem a asi ani čas ze strany ostatních, že je ticho po pěšině, i když bych se sama přijela podívat moc ráda...
Dobrý den,
dostala jsem se na Vaše stránky, protože hledám kde ustájit svého bobíska. Ustájení asi nenabízíte, ale mám synka, který studuje druhým rokem uměleckého kováře a historická výstroj je jeho hoby a tak mne napadlo, zda nechcete kováříčka na zkušenou, a pokud se osvědčí, mohli by jste v něm nalézt svého dvorního kováře.
S pozdravem Jana
Ahoj Vašku,
tohohle kováře neznám. Z Kolína znám jen Pavla Moce. Ten podle mě patří ke špičce v ČR. Od něj nám meče opravdu vydržely. Takže za jedna.
Velmi dobré, ba nejlepší zkušenosti mám i s Lukášem Kalným.
Ahoj.
Pěkné stránky.
Máte někdo zkušenosti s tímhle kovářem?
firma.adresarfirem.cz 
Ahojky!Zvu Vás na 1.šermířský ples v Novém Městě pod Smrkem,konat se 19.3.2011.od 20.00hod.Spát se bude na sále,takže to znamená spacák a karimatku sebou.Byla bych moc ráda kdyby jste přijeli.
Pro Alkimiru: V tomto případě hodně záleží na tom, jak jste daleko od našeho domova a zda máme volno. Pro děti jedeme většinou jen za náklady, proto ta poznámka o vzdálenosti. Ale dovolit si to můžeme jen jednou, max.dvakrát za rok. Přeci jen musíme vydělávat na krmení a provoz v době, kdy nevystupujeme. Ozvěte se tedy rychle.
Moc zdravím, jaká je cena Vašeho vystoupení při splnění Vámi požadovaných podmínek??? Jsme letní tábor s fantasy celotáborovou hrou Dračí doupě... Přejí pěkný den celé Vaší skupině nadšenců Honoris
Všem fanouškům moc děkujeme za přání a také vám přejeme hodně zdraví a štěstí do tohoto roku...
Přeju Vám všem v novém roce mnoho krasných úspěchů a hlavně zdravíčka.Fanynka z Liberce
Život je neustálým přizpůsobováním vnitřních situací vnějším.
-- Spencer

![:-]](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/016.gif)
![;-]](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/017.gif)

![]:-(](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/025.gif)
![]:-)](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/026.gif)

RSS