Skupina Honoris ukončila ke dni 4. 3. 2011 svou činnost.
dobry den,cela moje rodina vam moc fandi,mužete mi prosim napsat kde budete vystupovat posledni tyden v srpnu 2010.diky a drzime palce.
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli vystupujete v pátek na slavnostech, pokud ano, tak v kolik hodin?
Děkuji za odpověď
Denise: Ahoj, pokud vím, tak fotky z Trenčna stále ještě nejsou k dispozici, admini to nějak flákají
Snad se tady časem sem tam nějaká ta fotka objeví 
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda jsou již na vašich stránkách fotografie z Trenčína, z minulého roku. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, vždy se těšíme na Liberecký jarmark a vaše vystoupení. Letos jsme nevynechali ani jedno představení. Dcerka, které je 10, je vaše velká fanynka. Již 3 roky jezdí na koni a po posledním turnaji vznesla dotaz, jakou musí mít školu, aby mohla být panošem.
S nadšením zjistila, že v době naší dovolené na Slovensku budete v Trenčíně. Naštěstí Bojnice, kde budeme, jsou nedaleko Trenčína.
Již teď se na vás všechny tedy těšíme na Slovensku. Přejeme hodně zdaru.
Pro Ilonu:
Dobrý večer, o prázdninách možná budeme vystupovat v Plzni (srpen), ale přesný termín a místo jsou zatím v jednání, až je budeme vědět, jistě se to tu objeví. Zatím jediné vystoupení v Čechách je na začátku září (3. - 5.) Hradec Králové, jak se můžete dočíst v programu.
8-D Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda o prázdninách přece jen nebudete mít nějakévystoupení v Českých zemích. Viděla jsem vás již několikrát, syn Filip je úplně nadšený (já také). Přeji mnoho úspěchů a předem děkuji za odpověď.
8-D Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda o prázdninách přece jen nebudete mít nějakévystoupení v Českých zemích. Viděla jsem vás již několikrát, syn Filip je úplně nadšený (já také). Přeji mnoho úspěchů a předem děkuji za odpověď.
Byla jsem též v Liberci,ale rytíře v zeleném jsem tam neviděla.Já tam byla v sobotu dopoledne,nejezdil odpo a dopoledne dělal panoše?Děkuji za odpověď Adéla.
No veru musim uznat že francuske mená su fakt užasne ako francuština samotna, som pocteni že sa ti páčila moja premiera
podla mna toho treba ešte hodne hodne hooodne zlepšovat, mam sa ešte mnoho čo učit od takych vybornich riterov ako je Edmund.
dik za objasnění..
.. jj francouzská jména jsou krásná věc, jen kdo si je má pamatovat..
.. v tom případě podařená premiéra, řekla bych.. Aďa
A...: Rytíř v zeleném měl v Liberci svou premiéru
Takže jak jiný kůň, tak jiný rytíř
Sám pan rytíř dodal, že jeho jméno jest Yvain de Laugaricio 
Dobrý den, viděla sem vaše představení v liberci... a musim říct nádhera... škoda, že představení po čechách nemáte víc..
a jen malý dotaz.. nejezdil rytíř v zeleném dřív jiného koně? hodně dalších uspěchů
Sue: mně se tam líbilo moc (hlavně proto, že jsem se také setkala s lidmi z Honorisu), ikdyž jsem se nemohla zdržet déle a v těch šatech byla děsná zima.... a to už nežaluju na kluky, že si ze mně pořád dělali legraci....
včera jsem viděla část HONORIS v Krumlově na Slavnostech. Jak se vám líbilo?
Jana:
V současné době opravdu nevíme, zda do Č. Krumlova pojedeme, protože nemáme pozemek. Majitele pozemku, na kterém jsme stávali, se nám doposud nepodařilo zkontaktovat a jiný pozemek, který by vyhovoval našim potřebám jsme zatím nenašli.
Dobrý den,mám dotaz zda budete v Č.Krumlově o prázdninách.Děkuji Jana
Srdečne pozdravujem zo Slovenska! Po dlhšej dobe som si opäť klikla na Vašu stránku a bola som príjemne prekvapená akutalizovaním "aktualít" - veľká vďaka, Lucinka; teraz už nikoho nenapadne dávať tejto rubrike iné názvy - napr. "stopy dávnej minulosti"
Držím palce pri ďalšom písaní, z osobnej skúsenosti môžem povedať, že zápisky takéhoto charakteru majú už po 4-5 rokoch istú hodnotu pre autora i zúčastnených - pamäť časom odchádza a hodnota stúpa s čoraz častejšími otázkami typu "Toto že som ja urobil?"
či tvrdeniami "Toto som ja nikdy nepovedal!"
No a ako Trenčanka sa už veľmi teším na Vaše vystúpenia v Trenčíne počas leta. Dovtedy želám veľa úspechov a mnoho spokojných a nadšených divákov
. monikah
Pro Claru: Ano, Guillaume má pravdu. Je to zhruba tři týdny, co jsme si s Mauricem vyměnili koně. Takže já teď spolupracuji s Pontyacem a Maurice s Jackem.
K použití takovéhoto jednoduchého uzdění nás dovedlo zjištění, že Pontyac pracuje ochotněji a lépe na volné otěži, když ho nic a nikdo netahá a málo omezuje. Zjistil jsem, hlavně při tréninku, že mi Pontyac jde krásným podsazeným a zatím jen částečně zabaleným cvalem hlavně ve chvíli, kdy mu naprosto povolím otěž tak, že mu dám ruku až skoro do půlky krku. V tu chvíli zpomalí,a uvolní se. Bohužel to ne vždy ještě funguje v momentu, kdy jde ke koním. Ale to natrénujeme.
A obavy kvůli uzdění opravdu nemám. Ono je totiž úplně jedno, jak je kůň nauzděný ve chvíli, když se rozhodne splašit. Mluvil jsem s veterinářem, který mi vyprávěl, že kůň prošel skrze výlohu i s jezdcem přesto, že měl v hubě páku a místo řemínku řetízek. Jedna koňská síla je taková, že ho jedna člověčí síla prostě nezastaví.
Po našich zkušenostech a zároveň mnoha rozhovorech s koňáky o hodně lepšími, než jsme my (což není problém takové najít), jsem přesvědčen, že čím méně koně při práci omezujeme, tím lépe se s ním dělá. Pontyacovi zatím víc vyhovuje tohle, tak proč mu to nedopřát, ne? Vždyť je to parťák. 
Na závěr jedna adresa: www.horsemanship.cz Zkus někdy zajít na jeho přednášku nebo na kurs. Všechno má svoje pro i proti, ale tohle stojí minimálně za zamyšlení. A to neříkám jen kvůli tomu, že jsme s Vaškem kamarádi. To bych říkal, i kdybychom se navzájem neznali.
Díky za pochvalu a za přání, těší nás to všechny.
Bylo fajn, zahrát zase pro české publikum. Tři týdny předtím jsme totiž vystupovali v Rakousku a tam přeci jen nemůžeme navázat takový kontakt s diváky jako tady. a to se hodně snažíme.
Adam nám odjel na zkušenou na ranč do Kanady. Už brzy by se měl vrátit, tak doufám, že s námi zase, byť nepravidelně (má už svou jinou práci), bude jezdit. Těším se na to.
Všechny moc zdravím vystoupení v Liberci skvělé. Pan Tankred pomalu co slovo to perla (pochopitelně myšleno v tom nejlepší slova smyslu
Kluci byli jste prostě skvělí. A jedna trošku smělá otázka kde jste letost nechali Adámka? Celé skupině přeju jen to nej ať se vám i nadále daří.
A komu som sa ja dlho neozval?...Mojim drahym priatelom z Honorisu...! Teraz to napravam... A viete co? Viete,ze sa coskoro uvidime?....Tesim sa,ze vas opat privitame v Trencine...Honzo, je to take zvlastne...Stale o rok starsi...a stale krajsi
O par dni... Tibor
Žádný svatý není tak malý, aby nechtěl svíčku.
-- Dánské přísloví

![:-]](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/016.gif)

![]:-(](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/025.gif)
![]:-)](https://honoris-rytiri.cz/img/smile/026.gif)

RSS