Emotikony:
;-D :-D :-p ;-p ;-P 8-p >:-, =-> +-) :-B :-) ;-) :-)) :o))) :-D) :-] ;-] :-* B-| B-D 8-D 8-o :-/ .-/ ]:-( ]:-) :-@ :-[[ :-[ >:-[ :-? :-. :-{} =-{} 8-. :'-< :-( :-{ :'-( :-S 8-| .-( :-x

Skupina Honoris ukončila ke dni 4. 3. 2011 svou činnost.

Toto pole nevyplňujte (antispam): Toto pole nevyplňujte (antispam): Toto pole nevyplňujte (antispam):
>>> Následující tlačítko nemačkejte (antispam):

Celkem: 3312  
<< 129 | 130 | 131 | 132 | 133

Tankred 21.10:41 / 29. 05. 2012

nic moc. Všechno skončilo a je teď takové bezčasí. Navíc Kubík. Nějak se s tím neumím srovnat. Ale ono snad bude líp. A co Ty, příteli?

Paul de Drupin 09.39:55 / 28. 05. 2012

Jak se vede?

nepodepsaný 18.33:23 / 04. 05. 2012

:-[[ :-[[ =-{} :-[[ ;-] 8-o ;-D

nepodepsaný 14.21:21 / 22. 03. 2012

:-@ :-@ ;-D ;-D 8-p >:-[ .-( :-x :-D) >:-,

Andrzej Borucki 11.38:02 / 22. 03. 2012

To trudna do uwierzenia wiadomość o śmierci Jakuba Jarosa - Edmunda z Valiere. Był zwycięzcą XII Międzynarodowego Turnieju Rycerskiego na Zamku w Łęczycy (Polska) i jednym z ulubieńców publiczności. Z ogromnym żalem przyjęliśmy wiadomość o zakończeniu działalności grupy Honoris, ale ta informacja napełniła nas wszystkich wielkim smutkiem, że zabrakło w naszej wspólnej Europie kogoś tak szlachetnego jak Jakub Jaros. Podziwialiśmy jego umiejętności i odwagę, ale nasze serca zdobył swoją serdecznością i ogromną kulturą osobistą. Był prawdziwym ambasadorem kultury czeskiej w Polsce. Nie zapomnimy o Jego rycerskiej postawie i będziemy wspominać Jego Imię na XIV Międzynarodowym Turnieju Rycerskim w Łęczycy w dniach 18 - 19 sierpnia 2012 roku! - Andrzej Borucki, dyrektor Muzeum w Łęczycy oraz wszyscy pracownicy Muzeum w Łęczycy i współorganizatorzy Turnieju Rycerskiego w Łęczycy

AB 22.43:56 / 20. 03. 2012

Po dlouhé době se vracím na vaše stránky a nemůžu uvěřit tomu, co čtu. Vidím to jako včera, když jsem na vás byla ve třinácti letech v Českém Krumlově, a Jakub Jaroš alias Edmund mě úplně očaroval. Nejsympatičtější záporák všech dob :-). Hrozně moc jsem k vám chtěla patřit, a být součástí toho všeho. Tenkrát jsem svojí mámu donutila na vás jít 4x, a jelikož jsem byla zvyklá nežít v realitě, měla jsem spoustu smyšlených příběhů. A v každém z nich hrál hlavní roli hrdiny Edmund z Valiere. Po nějakém čase jsem si vzpomněla na vaše jméno, a v domění že si najdu nějakou další akci s vámi, jsem sem šla. Zpráva o zrušení skupiny nebyla moc příjemná, protože představa toho, že už vás nikdy neuvidím, byla skoro neskutečná. Ale když jsem se dočetla, že zemřel člověk, na kterého jsem vzpomínala jako na největšího rytířského hrdinu, nemohla jsem uvěřit svým očím. I když jsem ho neznala osobně, je mi to moc líto. A když vidím ty fotografie z pohřbu, na kterých je vidět, co pro vás všechny Honoris znamenal, je to ještě smutnější. Určitě za Jakuba zapálím svíčku.
Kdyby jste měli nějaké poslední rozlučkové vystoupení, tak na vás pojedu, i kdyby to mělo být na druhém konci republiky!!
Anežka (jižní Čechy)

... 21.35:12 / 04. 03. 2012

Už rok bez Honorisu... :-( :'-(

Romana 00.50:22 / 08. 02. 2012

Ztráta mladšího bráchy hodně bolí, ale hřeje mě u srdce vědomí, jakým člověkem byl. Kubčo, moc nám všem chybíš...

Jan Klíma 10.45:00 / 01. 02. 2012

Dlouho jsem na těchto stránkách nebyl a nemůžu uvěřit, co tu čtu a nechápu to. Honza z Plzně :-(

maminka Jakuba 12.09:58 / 31. 01. 2012

Dovolte také mě, abych Vám všem kamarádům mého milovaného syna , který navždy zůstává v mém srdci, poděkovala za účast i za vzpomínku.

MAZánek 17.29:09 / 30. 01. 2012

Fotky od strýčka: pcermak.rajce.idnes.cz link

táta 01.45:24 / 30. 01. 2012

Děkujeme všem za účast v těžkých chvílích loučení ať přímo na pohřbu, či fyzicky daleko, ale v duchu s námi.
Těm kteří byli po obřadu na vzpomínkové posezení v Nučnicích a v Encovanech patří dík za důstojný průběh.
za rodiče : Milan (otec)

Honza 21.00:31 / 29. 01. 2012

Milí milí! Dovolím si za nerytířskou část rodiny poděkovat za vaši účast na pohřbu i poté v Nučnicích či Encovanech nebo u svíček u vás doma a stejně tak za vaše projevy soustrasti. Přejeme vám, aby vás vzpomínky na Kubu vždy potěšily...

nepodepsaný 16.12:13 / 29. 01. 2012

Floriánova
Jakube budeš dalši hvězdička na nebi a budeš se dívat na nás a mi na tebe jak nám budeš svitit nikdy nezapomenem :Je nám moc smutno a bolí tvuj nečekany odchod !!!!!

Upřimnou soustrast rodině a členum Honorisu....

nepodepsaný 22.32:23 / 27. 01. 2012

Když jsem se dnes koukala do nebe a myslela na Kubu(na největšího rytíře a člověka).Jeden mrak se podobal motýli.Říká se, že motýli jsou duše těch ,co odešli...Věřím,že až přijde jaro.Obletí každého z nás motýl a my budeme vědět,že je to Edmund.Přiletěl potěšit naše duše.... Upřímnou soustrast rodině,členům Honorisu a všem,kteří měli ho rádi.L.

nepodepsaný 16.38:13 / 27. 01. 2012

Věřím, že má Kuba ještě jiné poslání, proto musel odejít tak brzo...Kubo, budeš nám chybět, ta zpráva nás zdrtila...posíláme ti do rytířského nebe jednu bílou čokoládu s usměvavým sluníčkem tak, jak jsi ji měl u nás rád....všichni z kavárny a čajovny "U staré lucerny"

nepodepsaný 22.23:40 / 26. 01. 2012

Vážení rodiče. Zpráva o smrti vašeho syna nás bolestně zasáhla, nemohli jsme uvěřit té zdrcující zprávě ...Soucítíme s Vámi a přejeme, aby jste v sobě našli hodně síly, tolik potřebné s vyrovnáním se s tak bolestnou ztrátou. Totéž přejeme celé Vaší rodině. Encovanští

nepodepsaný 18.56:30 / 25. 01. 2012

Upřímnou - upřímnou soustrast, pokoj Vám

Simi 13.09:51 / 25. 01. 2012

časem skončí smutek našich duší, vzpomínejme s radostí a smíchem

kamaradka 12.38:52 / 25. 01. 2012

Jakuba sem neznala jako rytire ale jako spravneho kluka a kamarada je to zal pro vsechny ze uhas zivot mladeho kluka.Tak primnete uprimnou soustrast cele rodine i vy rytiri.:

Lénˇa 21.29:41 / 24. 01. 2012

Edmunde,zjištˇuji kolik jsi měl v Liberci věrných fanynek,kterým tedˇ pláčou srdce.Ale Tvé rodině pláčou víc...zahladit rány dokáže jen čas!Škoda,že už nikdy nevjedeš na kolbiště a nebudeš bojovat o ruku spanilé princezny...Publikum Tě milovalo...Budeš mu chybět!
Upřímnou soustrast Tvojí rodině a přátelům...Svíčka za Tebe je každý večer zapálená...:'-(

Simona 20.49:12 / 24. 01. 2012

ahoj,moc mě to mrzí. z jiného pohledu: Přicházíme na svět, abychom splnili svůj úkol, když je splněn, cesta skončí a musíme jít plnit jiný. snad to trochu pomůže.

Adéla 20.09:07 / 24. 01. 2012

Celé rodině Upřímnou soustrast a též jeho přátelům.Dobrých lidí vždy ubývá na světě ( bohužel :'-( ) Děkuji za zaslání meila. Též zapálím najeho počest svíčku. Vaše stále fanynka z Liberce.

Veronika Pohlova 18.14:19 / 24. 01. 2012

Uprimnou soustrast rodine a vsem jeho pratelum... Svicku na jeho pocest jiste zapalim...

Šárka 15.46:30 / 24. 01. 2012

je mi to moc líto :-((((

Celkem: 3312  
<< 129 | 130 | 131 | 132 | 133

Ó lidská hlouposti, jak umíš člověka přimět, že jako papoušek se chopí toho, co nechápe či nepochopí.
-- Voltaire
Hidden download of images (pre-loading): hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg
Skupina Honoris ukončila ke dni 4. 3. 2011 svou činnost.