Emotikony:
;-D :-D :-p ;-p ;-P 8-p >:-, =-> +-) :-B :-) ;-) :-)) :o))) :-D) :-] ;-] :-* B-| B-D 8-D 8-o :-/ .-/ ]:-( ]:-) :-@ :-[[ :-[ >:-[ :-? :-. :-{} =-{} 8-. :'-< :-( :-{ :'-( :-S 8-| .-( :-x

Skupina Honoris ukončila ke dni 4. 3. 2011 svou činnost.

Toto pole nevyplňujte (antispam): Toto pole nevyplňujte (antispam): Toto pole nevyplňujte (antispam):
>>> Následující tlačítko nemačkejte (antispam):

Celkem: 3312  
<< 128 | 129 | 130 | 131 | 132 >>

David 12.59:43 / 21. 01. 2012

Ať je Ti zem lehká, Tvé publikum miluje Tvé verše, stále ještě Ti tleská, kdybys byl ještě mezi námi, Tvé básně by byly stále žehnány, škoda, že už nikdy nesložíš nová dílka, snad dobře Ti je v roli andílka. Upřímnou soustrast všem :-(

Spikulátor 12.54:47 / 21. 01. 2012

Chcem vyjadriť hlboký smútok nad smutnou udalosťou a nečakaným odchodom Jakuba ktorá sa mňa a všetkých šermiarov s Trenčína hlboko dotkla.Ľudia prichádzajú a odchádzajú ale bolí to keď odchádzajú tý ktorých si vážiš......................................

Bettinka 11.05:17 / 21. 01. 2012

Je mi to strašně moc líto. Upřímnou soustrast Milane, Lucinko a v neposlední řadě všem, kdo měli tu možnost Kubu poznat. Stále nechápu, proč je osud tak neskutečně krutý a nespravedlivý! Kubo, budeš nám chybět. A nezapomeň od nás všech pozdravovat tam nahoře Prince Phillippa de Briena! :'-(

Háňa z Varů 11.00:25 / 21. 01. 2012

Ani mně nejde slovy vyjádřit, jak mne tato zpráva zasáhla, nechápu to a nechci věřit. Myslím na Tebe Lucko i na Tebe Milane a celou Tvoji rodinu. Je pro mne obrovskou ctí, že jsem směla Kubu poznat

Teta Dáša 00.27:29 / 21. 01. 2012

Ač už jsem toho v životě prožila mnoho, stejně nikdy nevím, jak se srovnat se smrtí člověka, kterého jsem měla upřímně ráda, nevím ani jak vyjádřit soustrast nejbližším příbuzným toho, který nás opustil navždy, aby věděli, že nejsou v té bolesti sami, ale přitom abych nesypala sůl do živé rány. Neustále se štípu, abych se probudila z toho hnusného snu... Stále té zprávě nevěřím. Nechci věřit. Pro mne tu pan Edmund bude pořád, jen ho nebudu vídat....

Martin Veverka 22.38:09 / 20. 01. 2012

Nejsem schopen najít ta správná slova, abych vyjádřil svou lítost. Proto snad postačí, když řeknu, že opravdu z celého srdce skládám upřímnou soustrast.

Punčoška 22.24:36 / 20. 01. 2012

I já se připojuji se sdílením smutku. Je to tak strašná tragedie, že tomu pořád nemůžu uvěřit. Nejde mi ani vyjádřit, jak jsem ho měla ráda, moc takových kluků po světě nechodí, o to víc to bolí! Nejčernější z černých dní
, držte se, všichni moji milí, Gabča Punčoška

Pan nákladák 21.50:42 / 20. 01. 2012

Nic nedokáže vyjádřit bolest v srdci a temný stín na duši když odejde kamarád,přítel,motor party výborných lidí.Když jsem se dozvěděl tuto smutnou zprávu nechtěl jsem uvěřit že je to pravda.Byl to skoro soused,jen kousek přes Labe,člověk který dělal svuj milovaný koníček s plným nasazením a láskou. Upřimnou soustrast Tobě Lucko a Vám Vážení rodiče i Tobě Milane. Vždy budu s úctou vzpomínat na Kubu a je mi ctí že jsem ho mohl ve svém životě poznat. S úctou Petr Jirásek dvorní kamionák.

Tankred 19.17:26 / 20. 01. 2012

A man of great soul has left us today, Sir Jakub Jaros = Edmund de Valiere. All of you whom he made happy just by being himself, remember him with love. He will be missed terribly. Tankred, ex-leader of Honoris.

Tankred 18.26:46 / 20. 01. 2012

S největší bolestí oznamuji všem našim příznivcům, že nás dnes navždy opustil Pan rytíř Jakub Jaroš. Všichni, komu kdy udělal svým životem a rytířským umem radost, vzpomeňte na něj s láskou.

Datum pohřbu zde ještě zveřejním.

Tamm 17.15:01 / 16. 12. 2011

Naozaj nieje žiadna šanca, že sa Honoris dá ešte niekedy dokopy?

fanynka:-) 15.02:42 / 11. 11. 2011

Moc krásné video.S napětím jsem ho sledovala až do konece:-)

Bylo super vidět Honoris zase v akci.To bylo to slibované podzimní rozloučení nebo to má být něco jiného?Můžeme se s Vámi ještě někde potkat???fanynka z severních Čech

Tankred 13.02:14 / 08. 11. 2011

www.youtube.com link
tady to máš.

Já tam ani nebyl, byl jsem ve škole. Ale vzhledem k tomu, že Jack chodil pod Oldou a patří mu a Pupík jel s Igelitem, tak bych ani neměl jak jet. To ale neznamená, že jsem nedržel palce a nepomohl jsem jinak. Pokud mám dobré zprávy, tak Kuba prý jednu část vyhrál. Jak jinak. :-) Je prostě dobrej.

Snad se uvídíme dřív, než na další Elišce. Měj se fajn a drž se. :-)

Paul de Drupin 21.12:07 / 07. 11. 2011

Ne ne! :-) Jen jsem si pročítal historii kolem Elišky Rejčky a Jindřicha. :-) A v tom nepřeberném množství zajímavých věcí jsem narazil i na dobové rozptýlení. S tímto názvem jsem našel jen nějakou šermskupinu. Víš co je škoda! Že jsem hrál když jste byly v Přerově. Původně jsem plánoval přirazit, ale umění bylo silnější. Měl jsem hold klání umělecké v Zlaté kapličce Brněnské. Musel to být mazec, že? Jaký název má to video na youtubku? Doufám žes něco vyhrál! :-)

Tankred 22.51:59 / 06. 11. 2011

Velmi zkráceně je to forma turnaje. Hromadného. To znamená jiný, než jak jsme jezdili my, tedy po dvojicích. Takový turnaj se velmi podobal skutečné bitvě. Tady je link na Codex Manesse, kde je to dobře vidět: digi.ub.uni-heidelberg.de link
Potkal jsi snad Janu že se ptáš? :-D

Paul de Drupin 21.03:53 / 06. 11. 2011

co znamená buhurt? Tankrede

nepodepsaný 17.38:06 / 04. 11. 2011

ale misko nepáčil meč zo žiadneho tučneho čecha :-D :D :-D jedine že by tma behal v zrboji ini miško, a dokonca tu akciu ani neorganizoval, a dokonca ani neviem čo všetko ma byt moje :-D
tu akciu organizovaly rytieri z ordo kromen a nevšimol by som si že by tam ebhal niekto tučny až trošku na olanka :-D
a ja skorej prajem aby sa ordo kromen darilo :-D

nepodepsaný 13.38:01 / 03. 11. 2011

ale Misko ty si šikovný ogárek co si komu povídal ty sis musel teda cintat pentli taky ti fandím a těším se na další poměření sil.. :-)

kaeva 11.44:17 / 02. 11. 2011

dnes som videla video na youtube z Prerova ako si tam pacil mec s toho tucneho cecha to bolo velmi mile Misko a ako si s nim bojoval take mile, som rada ze si opat rytier a jazdis na konoch , vsetky su tvoje? Viem ze si to robil zadarmo a pre radost a lasku ku konikom a ritierom a ze zorganizovanie tej akcie ti dalo velmi zabrat a ze tolko prace do to sa nezapocitalo a preto to drzim palce nech sa ti s ordokromen dari.

Martina 20.30:45 / 30. 10. 2011

Dnes jsem Vás viděla poprvé, byli jste součástí suprového vystoupení v Přerově! Držím Vám pěsti a hodně štěstí! Ukončení činnosti skupiny je velká škoda, jste profíci!

Von Dex 17.05:46 / 30. 10. 2011

Též chybíte :-{

P.S: Dnes super vystoupení v Přerově :-D)

Kačka 21.04:57 / 26. 10. 2011

Chybíte8-| :-x :'-( :-(

Igelit 22.47:55 / 25. 09. 2011

prosim našich milích fanušikov aby nespamovali, velmi radi si svami popíšeme a radi si prečítame čo máte na srdci, ale prosim píšte tu iba seriozne veci je to forum a nie socialna siet.
za pochopenie dakujem

nepodepsaný 16.25:31 / 23. 09. 2011

ahoj lidi

nepodepsaný 16.25:27 / 23. 09. 2011

;-D ;-D

Celkem: 3312  
<< 128 | 129 | 130 | 131 | 132 >>

Blbost od nás se vzdalující se zdá menší!
-- Renčín
Hidden download of images (pre-loading): hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg
Skupina Honoris ukončila ke dni 4. 3. 2011 svou činnost.