Skupina Honoris ukončila ke dni 4. 3. 2011 svou činnost.
Minulej rok jsem Vás prošvihla, letos jsem na slavnosti ani nějak neměla chuť... Když jste byli v TN poprvé, dozvěděla jsem se i o slavnostech a o tom všem od příbuzných, ale viděla jsem jenom vás. Viděla jsem vás za život dvakrát a stali jste se neodlučitelnou součástí... koneckonců to VY jste mi dali nový směr. Dala bych skoro cokoliv za to, abych vás mohla ještě jednou v životě vidět pohromadě jako HONORIS
Musím se Igelita zastat. Jsou jistá omezení, přes které vlak nejede. U Michala jsou to ta různá dis....... Zjednodušeně řečeno: I kdyby se Michal učil jak chtěl, třebas i celý život, tak ty chyby prostě neuvidí. O tom je právě ta dis.... Odpusť mu to, Miro.
Igelit, prosim Ta, laskavo sa nauc najprv gramatiku a potom sa az vyjadruj na fore, pretoze sa to neda citat... Dakujem...
Byvaly fanusik z TN
no, bolo mi to divne ,ale ke si písal ze si tam bol ,tak som myslela ze si to bol ty,namaskovaný s jazvami a ostrihaný, :-. rado prepáč že som sa pomýlila...
Slecna kaeva neviem ako si prisla na to ze som tam bol na koni, ja som tam bol ako som uz napsial ako normalni clovek neucinkujuci, bol som sa tam len pozret za svojimi kamaratmi a podporit ich v ich uzasnej praci, a navise kebi som bol vo svojom zivote aspon z polovice taky dobri jazdec a sermair ako je tuna Rado tak by som bol najstastnejsi clovek na svete, no bohuzial tomu tak zatial nieje, tak si ma snim prosim ta nemil ja si to rozhodne ani len nezaslusim, iba Tankred tam bol ucinkvoat ako ceasar a ano mas pravdu je to uzasne, a navise odomna wagusaci ziadnu pomoc nepotrebuju drtina vecsina znich je omnoho lepsia nez ja
a rado tebe sa samozrejme ospravdlnujem za tento vzniknuty omil, je mi to luto ze si nas pomilili, i ked neviem ako je to mozne kedze sa na seba ani len nepodobame
Slecna kaeva neviem ako si prisla na to ze som tam bol na koni, ja som tam bol ako som uz napsial ako normalni clovek neucinkujuci, bol som sa tam len pozret za svojimi kamaratmi a podporit ich v ich uzasnej praci, a navise kebi som bol vo svojom zivote aspon z polovice taky dobri jazdec a sermair ako je tuna Rado tak by som bol najstastnejsi clovek na svete, no bohuzial tomu tak zatial nieje, tak si ma snim prosim ta nemil ja si to rozhodne ani len nezaslusim, iba Tankred tam bol ucinkvoat ako ceasar a ano mas pravdu je to uzasne, a navise odomna wagusaci ziadnu pomoc nepotrebuju drtina vecsina znich je omnoho lepsia nez ja
a rado tebe sa samozrejme ospravdlnujem za tento vzniknuty omil, je mi to luto ze si nas pomilili, i ked neviem ako je to mozne kedze sa na seba ani len nepodobame
Tami,napiš to s Edmundem..prosím,prosím.....alesponˇ zavzpomínáme na staré dobré časy....a taky souhlasím,že všem a všude moooooooc chybíte
milá kaeva je mi lúto na tom koni som bol ja ale na igelitové znalosti v šerme a v jazdení som ešte nedosiahol možno raz
Ja som to vedela ze tam bol igelit, na koni ked cvalal cez piesok a potom zosadol a bil sa a potom ho ten velky porazil ,skoda mal si to vyhrat , to je uplne super ze spolu s Tankredom takto chodite pomahat, nabuduce ked opat pojdes pomahat wagusakom z vystupenim napis budeme ti fandit.
Tami by mala hovorit za seba Nie vsetki sme fandili Yvainovi.Vlastne-nic v zlom Miso-ona jedina fandila tebe ae suhlas ze to pre nas stratilo akukolvek zaujimavost. Tami ae nemala by si tu davat take deprimujuce prispevky Radcej opis svoje sny ked ine vesele ta nenapada Napr ako Edmund uniesol "ss"
Jasná že Yvainovi! Trenčanovi! Ja viem,že ste neumreli,ale... Nepomožem si,chýbate tu! Slávnosti bez HONORIS už ani niesú slávnosťami Možno ťa poteší keď poviem že všade sa stretávam s reakciou že to bez vás nieje ono.... Ak si tu bol tak si videl,skoro nikto ani netlieskal..proste všetci naučení na HONORIS...Dali ste latku tak vysoko že teraz s vami ostatní nevedia krok udržať A síce hrá Truneček Ceasara,mňa ani vo sne nenapdalo že ak ho ešte niekedy v TN uvodím nebude to na koni ale v bielom rúchu
Jak skandovali : Zabi ho Zabi ho to mi musite objastnit, dufam ze ste drzali Yvainovi cize mne bo ked nie tak budem smutny a neveseli ale za zle vam to mat nebudem, edmundovi som vzdicky na turnajoach aj ja drzal palce a skandoval zabi ho ked sermoval z Adamom na prvom TN a inak jak ziadni honoris? tankred hra ceasara na slavnostiach v TN a ja som tam bol tiez, honorisaci neumreli len su znas normalni ludia
Ani si neviete predstaviť,ako teraz bolí prejsť sa cez Mierové námestie v TN.Sú tam rozložení nejakí gladiátori,Wagusáci brúsia meče,ale žiaden HONORIS.Ani na hrade nebude už žiadny žlto-modrý stan. Ešte minulý rok sme sa s kamarátkami dohadovali,ako nevynecháme jediný deň,keď budú HONORIS u nás,a ako to dopadlo?! Idem sa z toho zblázniť.Pamätám sa,ako sme skandovali :"Zabi ho,zabi ho!" ,keď Yvain šeroval s Edmundom; alebop ako sme kričali "Atentát na Bereniku" (ach tá žiarlivosť ) pri zácerečnom happyende...Už v zime sme sa tešili na prelom júla/augusta.A potom,začiatkom marca,prišla krutá realita.HONORIS končí.Dlhú doby som tomu nechcela veriť.Bolelo to.A bolí aj teraz.Mám slzy v očicha pri predstave,že už nebudem ráno vstávať s očakávaním krásneho príbehu od majstrov svojho remesla.Ach,HONORIS,pre mňa zostanete navždy nenahraditeľní!
V Liberci jste moc chyběli. Jarmark bez vás nebyl jarmarkem. Všechny vás zdravím a přeji hodně štěstí v osobním životě.
Kdo zívá pomáhá zívat i ostatním.
-- Holandské přísloví