Emotikony:
;-D :-D :-p ;-p ;-P 8-p >:-, =-> +-) :-B :-) ;-) :-)) :o))) :-D) :-] ;-] :-* B-| B-D 8-D 8-o :-/ .-/ ]:-( ]:-) :-@ :-[[ :-[ >:-[ :-? :-. :-{} =-{} 8-. :'-< :-( :-{ :'-( :-S 8-| .-( :-x

Toto pole nevyplňujte (antispam): Toto pole nevyplňujte (antispam): Toto pole nevyplňujte (antispam):
>>> Následující tlačítko nemačkejte (antispam):

Celkem: 3298  
<< 326 | 327 | 328 | 329 | 330

nepodepsaný 18.33:23 / 04. 05. 2012

:-[[ :-[[ =-{} :-[[ ;-] 8-o ;-D

nepodepsaný 14.21:21 / 22. 03. 2012

:-@ :-@ ;-D ;-D 8-p >:-[ .-( :-x :-D) >:-,

Andrzej Borucki 11.38:02 / 22. 03. 2012

To trudna do uwierzenia wiadomość o śmierci Jakuba Jarosa - Edmunda z Valiere. Był zwycięzcą XII Międzynarodowego Turnieju Rycerskiego na Zamku w Łęczycy (Polska) i jednym z ulubieńców publiczności. Z ogromnym żalem przyjęliśmy wiadomość o zakończeniu działalności grupy Honoris, ale ta informacja napełniła nas wszystkich wielkim smutkiem, że zabrakło w naszej wspólnej Europie kogoś tak szlachetnego jak Jakub Jaros. Podziwialiśmy jego umiejętności i odwagę, ale nasze serca zdobył swoją serdecznością i ogromną kulturą osobistą. Był prawdziwym ambasadorem kultury czeskiej w Polsce. Nie zapomnimy o Jego rycerskiej postawie i będziemy wspominać Jego Imię na XIV Międzynarodowym Turnieju Rycerskim w Łęczycy w dniach 18 - 19 sierpnia 2012 roku! - Andrzej Borucki, dyrektor Muzeum w Łęczycy oraz wszyscy pracownicy Muzeum w Łęczycy i współorganizatorzy Turnieju Rycerskiego w Łęczycy

AB 22.43:56 / 20. 03. 2012

Po dlouhé době se vracím na vaše stránky a nemůžu uvěřit tomu, co čtu. Vidím to jako včera, když jsem na vás byla ve třinácti letech v Českém Krumlově, a Jakub Jaroš alias Edmund mě úplně očaroval. Nejsympatičtější záporák všech dob :-). Hrozně moc jsem k vám chtěla patřit, a být součástí toho všeho. Tenkrát jsem svojí mámu donutila na vás jít 4x, a jelikož jsem byla zvyklá nežít v realitě, měla jsem spoustu smyšlených příběhů. A v každém z nich hrál hlavní roli hrdiny Edmund z Valiere. Po nějakém čase jsem si vzpomněla na vaše jméno, a v domění že si najdu nějakou další akci s vámi, jsem sem šla. Zpráva o zrušení skupiny nebyla moc příjemná, protože představa toho, že už vás nikdy neuvidím, byla skoro neskutečná. Ale když jsem se dočetla, že zemřel člověk, na kterého jsem vzpomínala jako na největšího rytířského hrdinu, nemohla jsem uvěřit svým očím. I když jsem ho neznala osobně, je mi to moc líto. A když vidím ty fotografie z pohřbu, na kterých je vidět, co pro vás všechny Honoris znamenal, je to ještě smutnější. Určitě za Jakuba zapálím svíčku.
Kdyby jste měli nějaké poslední rozlučkové vystoupení, tak na vás pojedu, i kdyby to mělo být na druhém konci republiky!!
Anežka (jižní Čechy)

... 21.35:12 / 04. 03. 2012

Už rok bez Honorisu... :-( :'-(

Romana 00.50:22 / 08. 02. 2012

Ztráta mladšího bráchy hodně bolí, ale hřeje mě u srdce vědomí, jakým člověkem byl. Kubčo, moc nám všem chybíš...

Jan Klíma 10.45:00 / 01. 02. 2012

Dlouho jsem na těchto stránkách nebyl a nemůžu uvěřit, co tu čtu a nechápu to. Honza z Plzně :-(

maminka Jakuba 12.09:58 / 31. 01. 2012

Dovolte také mě, abych Vám všem kamarádům mého milovaného syna , který navždy zůstává v mém srdci, poděkovala za účast i za vzpomínku.

Celkem: 3298  
<< 326 | 327 | 328 | 329 | 330

Žádný člověk není tak moudrý, aby věděl o všem zlu, které koná.
-- Francois De La Rochefoucauld
Hidden download of images (pre-loading): hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg
Skupina Honoris ukončila ke dni 4. 3. 2011 svou činnost.