Emotikony:
;-D :-D :-p ;-p ;-P 8-p >:-, =-> +-) :-B :-) ;-) :-)) :o))) :-D) :-] ;-] :-* B-| B-D 8-D 8-o :-/ .-/ ]:-( ]:-) :-@ :-[[ :-[ >:-[ :-? :-. :-{} =-{} 8-. :'-< :-( :-{ :'-( :-S 8-| .-( :-x

Toto pole nevyplňujte (antispam): Toto pole nevyplňujte (antispam): Toto pole nevyplňujte (antispam):
>>> Následující tlačítko nemačkejte (antispam):

Celkem: 3293  
<< 306 | 307 | 308 | 309 | 310 >>

Adéla 21.07:55 / 01. 09. 2010

Ahojky-Mám jen dotaz,jestli budou fotky z učinkování v Liberci ( t.j. 11.-13.6.) Děkuji váš fanoušek :-))

Bells 18.32:48 / 29. 08. 2010

Zdravím všechny členy skupiny HONORIS. Chtěla bych se zeptat, jestli by se nemohl sir Edmund zastavit někdy na ICQ. Chtěla bych si s ním po dlouhé době po dlouhé době popovídat. :-* Děkuji :-B

Terka 15.29:00 / 29. 08. 2010

Pro love honoris: Někteří jedinci, kteří umí polsky, mluví polsky, ten zbytek většinou moc nemluví a mluví za nás "naši" heroldi:-)

love honoris 11.24:19 / 29. 08. 2010

chcem sa spytat ze ked ste v polsku tak hovorite po polsky alebo po cesky???

Terka 17.37:46 / 28. 08. 2010

Pro Danu: Děkujeme, ale už jednu skupinu na fb máme a tudíž je ta druhá zbytečná. Ale i přesto děkujeme :-);-)

:) 11.13:36 / 28. 08. 2010

igelit: dik za objasnenie......a som rada ze si slovak a tiez s trencina....lebo aj ja.....:-):):-) a este mozem vedet ze kolkoo mas rokov??? (preco si igelit sa asi nedozviem)

hobit 10.50:53 / 28. 08. 2010

Mohl bych vás poprosit, zda by nebylo možno se tady dozvěděti více o akci v Eggenburgu? Na jiné jsem se nedostal a rád bych vás viděl. Díky

Dana 22.10:36 / 27. 08. 2010

Ahoj Honoris, na facebooku jsme vám založili skupinu, www.facebook.com link, zatím tam nic moc není, pokud by někdo od vás měl zájem stát se správcem, není problém, stačí nás kontaktovat

míša 20.52:30 / 23. 08. 2010

Meno Ivanka k tebe sedí:o))) hej:o)))8-p a to že si falšovaný nemože určite nikto povedat hehe:-) a keby hej tak mu povezd pekne po Slovensky vankúšik a dokážeš im to:-)

Igelit 18.55:18 / 23. 08. 2010

Ano som z Trenčína :-D a som pravi nefalšovaný slovák ako tu už v mojom mene podotkla slečna Elveren :-D za čo jej dakujem :-D, nebudem tu verejne rozširovat prečo som igelit to si musi každi zistit u mna osobne, nie tu na foru, ale otasku prečo som Laugaricio zodpovedat možem.
Laugaricio bola kedisi pohradična pevnost založena rimanmi a tato pevnost, pod ktorou sa odohrala velkolepa bitka medzi rimanmi a germanskými kmenmi ktoru možte uzriet aj na začiatku velkofilmu gladiator, služila ako základ Trenčianskemu hradu a mestu ako takemu, zčoho vypliva že Laugaricio je povodni latinský názov Trenčína, a kedže som sa narodil v Trenčíne a vyrastal tam a naTrenčianskom hrade som sa mnohemu naučil bola moja volba pri vyberani svojho priezvyska jednoznačná :-D
krstne som si vybral preto že sa mi páčilo aj ked so mvedel že je vlemi podobne Ivanke :-D ale moje meno Yvain de Laugaricio sa mi velmi páči a som nanho neskonale hrdý :-D

Celkem: 3293  
<< 306 | 307 | 308 | 309 | 310 >>

Na každý hrnec se najde poklička.
-- Miguel de Cervantes
Hidden download of images (pre-loading): hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg hiddenImg
Skupina Honoris ukončila ke dni 4. 3. 2011 svou činnost.